i

Familie Grob: waterontharder kopen goede beslissing

Grob
Grob - Oost-Souburg (Zeeland)

“Twee buren lieten ook meteen een AquaCell ontkalker plaatsen”

Voor de familie Grob was een waterontharder kopen een goede beslissing. Drie jaar geleden verhuisden Stefan Grob en zijn vriendin Roelien van hun appartement in Middelburg naar een nieuwbouwhuis in West-Souburg. Inmiddels is het paar getrouwd en de trotse ouders van zoontje Bas. Met veel plezier wonen ze nog steeds in hun destijds nieuwgebouwde woning in het dorp vlakbij Vlissingen. Een nieuwe woning houd je graag schoon en netjes. Een waterontharder kopen was voor hun dan ook vanzelfsprekend. De zelfstandig ondernemer (akoestisch adviseur) en zijn vrouw zijn er nog steeds iedere dag blij mee.

Waterontharder kopen

“Ik kende de AquaCell al, want mijn ouders hadden er al heel lang één. Toen wij gingen samenwonen in ons appartement in Middelburg is het ook nog wel ter sprake gekomen om een waterontharder te kopen, maar destijds hadden we financieel andere prioriteiten. Een waterontharder kopen lag niet binnen de mogelijkheden. Al is het natuurlijk wel zo, dat het apparaat gemakkelijk verhuisbaar is. Dus in feite had dat geen belemmering hoeven te zijn.” Toen de verhuizing ter sprake kwam, was meteen wel duidelijk dat het stel een AquaCell waterontharder zou kopen. “Omdat de ervaringen bij mijn ouders thuis zo goed waren.”

Enthousiasme delen

Tijdens het bouwproces kwam Stefan Grob (38) uiteraard ook met zijn aanstaande buren te spreken, die ook allemaal een kavel hadden gekocht in West-Souburg. Over van alles werd gediscussieerd, ervaringen uitgewisseld en tips en trucs uitgewisseld. Grob was niet te beroerd om 'zijn' AquaCell aan de buren te laten zien en erover te vertellen. “Iedereen was aan het inrichten. Wij hebben de waterontharder meteen in het huis laten plaatsen voordat we erin kwamen te wonen. Twee buren hebben er inmiddels ook één. Ook zij vinden het de investering meer dan waard.”

“Het is een grote investering voor iets wat je niet merkt, weet Stefan ook. Al is er in het geval van de nieuwbouwwoning natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal met voorheen. Alhoewel: “In Zeeland hebben we veel last van hard water. We merken het dan ook snel als we een keer vergeten zijn om een nieuw zoutblok in de AquaCell te plaatsen als de oude op is. Dan zie je direct weer kalk verschijnen, in de douche bijvoorbeeld, of aan de kranen. Dus mis je wel degelijk iets als je het niet hebt.

Zelfde ervaring als ouders

Stefan Grob kan niets anders zeggen dan dat hij dezelfde ervaring heeft met de AquaCell als zijn ouders. Zeker ook sinds hij vader is geworden van Bas. Al was dat toen ze in West-Souburg kwamen wonen alleen nog maar toekomstmuziek voor de audio-specialist en zijn vrouw (34). Geen kalk meer in het water, dat moet haast wel gezonder zijn voor het vrolijke mannetje dat zijn zoon is. “We hebben geen kalkaanslag meer in de badkamer, we zijn echt blij dat we daarvan af zijn.

En ook ander apparatuur in huis functioneert beter en is schoner. “De waterkoker hadden we meegenomen uit het oude huis. We merkten gewoon dat die automatisch steeds schoner werd hoe langer we hem hier in huis gebruikten. De AquaCell waterontharder kopen was dus een zeer goede beslissing"

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ testimonial.title | limit 60 }}}

{{{ testimonial.name }}}
{{{ testimonial.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ video.title | limit 60 }}}

{{{ video.name }}}
{{{ video.region_text }}}

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ review.name }}}

{{{ review.content.place }}}

{{{ review.content.score }}}

{{{ review.content.positive }}}

{{{ review.content.negative }}}

Aanbeveling: {{ review.content.recommend }}

{{{ installation.title }}}

{{{ installation.zipcode ? installation.zipcode.zipcode : installation.name }}}

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

De minimale waterhardheid van het kraanwater in {{ testimonials.region.name }} ({{ testimonials.region.name_alt }}) ligt in de buurt van de {{ testimonials.region.hardness }} dH dit geldt als {{ testimonials.region.hardness | hardnessAdjective }} water.

Zoek gericht op uw eigen postcode

Uw locatie: {{ testimonials.region.name }}