i

Kraan ging voor de tweede keer stuk door kalk bij Jan Clevering uit Wolvega

Jan Clevering
Jan Clevering - Wolvega (Friesland)

Ik ben Jan Clevering. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Ik werk als rechercheur bij het Ministerie van Economische Zaken. We zijn hier in Wolvega komen wonen en hebben toen een nieuwe keuken laten plaatsen met een mooie kraan en die ging op een gegeven ogenblik stuk. Later bleek dat dit door de kalk in het water kwam.

Toen kwam ik bij een kennis die een waterverzachter van AquaCell had gekocht. Ik was geïnteresseerd omdat de bewuste keukenkraan inmiddels voor de tweede keer stuk ging. Toen heb ik contact gezocht met AquaCell. Toen zijn die mensen hier direct gekomen en zeiden dat ik daarvan af zou zijn als ik een waterverzachter zou kopen. Die man van AquaCell wist wel waar hij het over had en dat is voor mij wel belangrijk. Dat merk je aan de uitstraling maar ook aan het vakmanschap en de dingen waar hij het over heeft.

Ik zie het ook vooral in het douchegedeelte waar de glazen deuren helemaal opknappen en de kalkfilm eraf gaat. Ook bij de chroomdelen waar altijd kalkaanslag opzit, als je dat vergelijkt met de situatie zonder waterontharder, die kalkaanslag gaat er gewoon af.

Het is een compact geheel, je kunt het in de meterkast zetten. Geen stroom (!) dus je hebt ook geen storingen. Door die aspecten heb ik uiteindelijk gezegd: Ik ga toch voor AquaCell, en ik denk dat ik daarmee een goede keus gemaakt heb.

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ testimonial.title | limit 60 }}}

{{{ testimonial.name }}}
{{{ testimonial.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ video.title | limit 60 }}}

{{{ video.name }}}
{{{ video.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ review.name }}}

{{{ review.content.place }}}

{{{ review.content.score }}}

{{{ review.content.positive }}}

{{{ review.content.negative }}}

Aanbeveling: {{ review.content.recommend }}

{{{ installation.title }}}

{{{ installation.zipcode ? installation.zipcode.zipcode : installation.name }}}

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

De minimale waterhardheid van het kraanwater in {{ testimonials.region.name }} ({{ testimonials.region.name_alt }}) ligt in de buurt van de {{ testimonials.region.hardness }} dH dit geldt als {{ testimonials.region.hardness | hardnessAdjective }} water.

Zoek gericht op uw eigen postcode

Uw locatie: {{ testimonials.region.name }}