1. Home
  2. Ervaringen
  3. Waterontharder in Houten, Utrecht

“Waterontharder in Houten, Utrecht”

31-3-2011 - De heer Michel van de Wetering uit Houten vertelt over zijn AquaCell. Hij liet de AquaCell door Aquacombi plaatsen . Wel zo makkelijk. Zout bestellen is makkelijk en gaat via een persoonlijke serviceaccount. In Houten is zacht water een echt "O ja, onderwerp" Aquacombi blijft meedenken aan oplossingen ook na installatie.

Fam. van de Wetering

Fam. van de Wetering Houten (Utrecht)

Wij hebben de AquaCell waterontharder niet zelf geïnstalleerd maar wij hebben deze door Aquacombi laten installeren. Dat komt wellicht doordat ik zelf niet zo handig ben en ik toch zeker wilde weten dat hij goed geïnstalleerd wordt.

Hier is hij uiteindelijk geplaatst. Je ziet dat het heel makkelijk is om er zoutblokken bij te gooien. bestellen gaat het makkelijkst via het internet. Even aangeven hoeveel je nodig hebt, er wordt contact opgenomen en het wordt vervolgens binnen een paar dagen afgeleverd.

Het is hier in Houten zeker een ‘O ja‘ onderwerp als je het aanroert op een feestje. Mensen geven dan aan dat ze ook last hebben van kalkaanslag en het harde water hier. Een waterontharder wordt dan toch wel als een mooie oplossing gezien.

Ik zou Aquacombi aanraden omdat ze ten eerste goed weten waar ze het over hebben. Deskundig hun verhaal doen en weten wat er nodig is. De installatie verloopt prima en als er iets is zoals bij ons bij Eneco dan zijn ze heel snel om mee te denken naar een oplossing en om die oplossing dan ook uit te voeren.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi