Installatiemonteur Stefan de Jong

Installatiemonteur Stefan de Jong

Hallo Stefan, wat doe jij eigenlijk allemaal bij Aquacombi?

…even voorstellen?

Mijn naam is Stefan de Jong. Ik ben 32 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in het mooie dorpje Langezwaag. In mijn vrije tijd houdt ik me graag bezig met klussen en ben ik een sportief persoon.

Ik ben een echte motorliefhebber en rijdt regelmatig de mooiste routes weg op mijn motor. Dit geeft mij ( en mijn vriendin die ook motorrijdt ) een gevoel van vrijheid, heerlijk!

Voordat ik bij Aquacombi begon was ik werkzaam in de metaal/rvs als fitter/lasser. Dit heb ik 12 jaar met erg veel plezier gedaan! Ik ben veel op montage geweest ( waaronder buitenland ) maar 80% sta je toch in de werkplaats. Hier had ik niet het vrije gevoel en uitdaging, wat ik sinds ik bij Aquacombi werk wel weer heb. Ik ben nu de hele dag onderweg en zie veel van de dag.

Toen ik begon bij Aquacombi werd er gelijk geïnvesteerd in de beste materialen ( bedrijfsbus, gereedschap, materialen communicatie e.d. ) ik stond er van te kijken. Mijn bedrijfsbus mocht ik zelf inrichten, ' hoe ik er het best mee kan werken ' dat telt en dat is top. Het personeel word zorgvuldig gekozen en de sfeer onderling is daardoor zeer goed!

Wat ik een groot pluspunt vind is dat wij 40 uur werken in 4 dagen, dit betekent langere dagen maar 3 dagen vrij staan daar tegenover en dat is heerlijk! Wij werken (bijna) altijd zelfstandig bij onze klanten en toch hebben wij als hele team elke dag erg nauw contact met elkaar, dit ervaar ik als zeer prettig en zo kunnen wij heel efficiënt werken.

Werken bij Aquacombi geeft mij veel voldoening omdat de klant heel blij is met ons product en onze service. 'De klant kijkt altijd naar ons uit!'.. En zo voelt dat ook echt.


Tot slot mijn quote:

"If the mind can concieve it, you can achieve it."


Stefan de Jong, installatiemonteur Aquacombi

Wij scoren een 9.8 op een
totaal van 1710 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Kiyoh.nl