1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell: een van de beste investeringen ooit

“AquaCell: een van de beste investeringen ooit”

Toen Sjaak (67) en Gerda Keijzer (69) uit Nieuw-Vossemeer toe waren aan een nieuwe badkamer, wilden ze ook gelijk van hun kalkprobleem af. Ze verdiepten zich in de voordelen van de AquaCell. Sjaak: “Dit is een van de beste investeringen die we hebben gedaan.”

Sjaak en Gerda Keijzer

Sjaak en Gerda Keijzer Nieuw-Vossemeer (Noord-Brabant)

“We hadden al wel eens gekeken naar oplossingen om kalk tegen te gaan, maar de apparaten die we tot nu toe zagen, waren groot en log en vergden een hoop onderhoud”, vertelt Sjaak. “Ik heb vroeger in de installatietechiek gezeten en werd niet vrolijk van wat die apparaten te bieden hadden.” Tot de vrouw van Sjaak in een blad las over de AquaCell. “We zijn we ons erin gaan verdiepen en ik zag duidelijk voordelen ten opzichte van die andere apparaten. We waren meteen om”, vertelt Sjaak enthousiast.

Je proeft het verschil

Sjaak: “Er kwam iemand van AquaCell langs om het apparaat aan ons te demonstreren. Hij liet ons het harde en het ontharde water proeven en we merkten echt verschil. Het harde water bleef als het ware plakken in je mond. En met handen wassen leek het alsof je crème op je handen had gesmeerd, zo zacht voelde het aan.”

Zachte filmlaag

De nieuwe badkamer van Sjaak en Gerda is er inmiddels. “Als je aan het douchen bent, voel je een heerlijk zachte filmlaag over je lichaam”, vertelt Sjaak. “Normaal gesproken ben ik een fervent afnemer van douchegel en shampoo en dergelijke, maar nu sta ik onder de douche en denk ik: waarvoor zou ik dat allemaal nog gebruiken? Ik was misschien nog maar één keer per week mijn haar. Maar dat heeft misschien ook wel te maken met het feit dat ik steeds minder haar heb”, lacht Sjaak. “Serieus: we zijn echt super tevreden. Je ziet het ook terug op de tegels en het glaswerk in de badkamer. Daar zie je geen strepen meer. En omdat er geen kalkresten meer zijn, scheelt het ons een hoop schoonmaakwerk. Het sanitair blijft er allemaal mooi uitzien, en we merken ook veel verschil bij de wasmachine en vaatwasser.”

Zelf installeren

“Een AquaCell kost zo’n tweeduizend euro, maar het is zeker de overweging waard”, vindt Sjaak. Wie een AquaCell aanschaft, kan ervoor kiezen deze te laten installeren. Dat kost zo’n tien procent extra. Sjaak heeft het apparaat zelf geïnstalleerd. “Dat was een fluitje van een cent, ik denk dat iedereen het zou kunnen.” En het onderhoud? “Je hoeft er weinig aan te doen. Er komt geen elektriciteit aan te pas, dus wat dat betreft is het een uniek systeem.”

Folders

“Ik heb tegen de buren gezegd: je moet ook zo’n ding nemen. Daar staat ‘ie nu ook”, laat Sjaak weten. “Ik kende het bedrijf achter de AquaCell niet. Maar ze zijn heel accuraat en professioneel, en ze komen goed over door de telefoon. Ik denk dat het een goed geöliede machine is. En als iets bij mij goed overkomt, vertel ik het graag door op verjaardagen enzo. Ik deel nu zelfs folders uit aan mensen die geïnteresseerd zijn.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi