Hard water & kalkaanslag zijn niet gevaarlijk maar de gevolgen zijn aanzienlijk

Kalkaanslag in douches, badkamers, keukens én apparaten. Lastig wassen en schoonmaken. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Op de afbeelding hiernaast ziet u een opsomming van nadelen in en rondom het huis.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
AquaCell voordelen

Alle nadelen en gevolgen van hard water

Hard water in uw regio. En nu? Wat zijn de gevolgen daarvan voor uw huishouden? Hoe ontstaat hard water eigenlijk en wat is het precies? Wat is de scheikundige formule van dit harde water? Zijn de gevolgen in heel Nederland hetzelfde? In dit onderdeel van de website leggen we uit waarom zeep nauwelijks werkt in hard water, wat de kosten zijn van hard water voor een gezin, het effect van hard water op je huid wordt uitgelegd maar ook zoomen we nog even in op je douchekop en douchewand waar de gevolgen onmiskenbaar zijn.

Ook alvast een overzicht van de pagina’s die te maken hebben met het effect van hard water. Daaronder kunt u nog verder lezen.

Heeft hard water ook voordelen? Wij konden ze niet bedenken.

Wel kleven er dus duidelijke nadelen aan de kalk in het Nederlandse leidingwater. Het is dan ook niet zonder reden dat steeds meer mensen besluiten om maatregelen te nemen om (verdere) problemen te voorkomen.

Dat brengt ons naar waar het op deze website om draait: de oplossing voor hard water door het zacht te maken met een AquaCell. Lees hier hoe het werkt of ga meteen naar een overzicht met ervaringen van mensen in uw eigen regio.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 1014 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews