1. Home
  2. AquaCell kopen

Een AquaCell waterontharder kopen

U wilt de AquaCell waterontharder kopen? Dat kan natuurlijk! De prijs van de AquaCell waterontharder is iets meer dan 2000 euro incl. btw. In dit bedrag zit vijf jaar garantie inbegrepen, waaronder de voorrijkosten, onderdelen en werkloon de eerste vijf jaar volledig zijn gedekt. Daarbij ontvangt u 30 jaar garantie op de hars.

De daadwerkelijke kosten voor het aanschaffen en onderhouden van de AquaCell waterontharder zijn afhankelijk van drie belangrijke factoren:

  • De installatiemogelijkheden in uw huis;
  • De waterhardheid op uw adres;
  • Het waterverbruik op basis van uw gezinssamenstelling.
Bereken uw prijs
Veelgestelde vragen over kopen

Wat is de beste waterontharder in 2024?

De AquaCell is de meest verkochte en best gewaardeerde waterontharder in Nederland. Ontdek hier wat onze waterontharder onderscheidt van de rest.

Lees meer

Waterontharders vergelijken en kiezen

De beste waterontharders en hun prijzen vergelijken, vervolgens eentje kiezen en deze uiteindelijk kopen en bestellen. Hoe doet u dat? Het beste product kopen wil iedereen namelijk. Maar, dan ook graag voor de beste prijs. Wij zijn van AquaCell dus wij vinden misschien niet geheel verrassend AquaCell de allerbeste waterontharder van 2024. Maar, als we uw aandacht even mogen vragen voor dit artikel dan gaan we hieronder de verschillende typen waterontharders met elkaar vergelijken door met name naar de werking te kijken, maar we gaan ook proberen uit te leggen hoe u de leveranciers moet vergelijken. Hopelijk helpt het u de beste waterontharder te kiezen.

Lees meer

Heeft een waterontharder zin?

Om deze vraag goed te beantwoorden moeten we goed kijken naar de aankoopmotivatie. Wat verwacht u van een waterontharder? Wat moet deze voor u doen om de aanschaf zinvol te laten zijn?

Lees meer

Zijn er onafhankelijke vergelijkende testen voor waterontharders?

Zijn er onafhankelijke vergelijkende testen voor waterontharders die ik kan raadplegen voordat ik een waterontharder koop? Het antwoord is nee. U zult vooral zelf goed moeten vergelijken.

Lees meer

Wat als er problemen zijn na het kopen van de waterontharder?

Problemen na het kopen van een waterontharder. Vervelend, maar zoals we ook al aangaven in het artikel over het vergelijken van (de prijzen van) waterontharders kan het altijd gebeuren.  Ieder probleem is overkomelijk maar dan zijn service, garantie en dus ook de keuze voor de juiste leverancier misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw waterontharder. Ook in dat opzicht zit u bij AquaCell goed. Op de hars in de AquaCell zit dertig jaar garantie, op alle onderdelen vijftien jaar. Bij aanschaf krijgt u bovendien vijf jaar all-in servicegarantie. Dat betekent dat de eerste 5 jaar naast onderdelen ook uurloon en voorrijkosten gedekt zijn. Deze garantie kunt u desgewenst verlengen na de eerste 5 jaar. 

Lees meer

AquaCell, de waterontharder voor particulier thuisgebruik?

Als aan alle punten is gedacht die relevant zijn bij het kopen en vergelijken van waterontharders wordt het vervolgens tijd om goed te kijken of het überhaupt mogelijk is om de deze waterontharder thuis te installeren. AquaCell is door zijn compacte vormgeving en onafhankelijkheid van stroom ideaal om te installeren bij particuliere gebruikers. In 95% van de gevallen past de AquaCell in de meterkast. 

Lees meer

Zouttabletten voor uw AquaCell waterontharder of blokzout?

Er zijn zouttabletten voor waterontharders en er is blokzout. Wat is het verschil en welk type zout heeft u nodig voor de AquaCell waterontharder?

Lees meer

Is een proefplaatsing van de AquaCell mogelijk?

Een proefplaatsing van de AquaCell is zeker mogelijk. Wij snappen dat de investering in de AquaCell voor de meeste mensen een forse is. Dus als u - door wat u om u heen hoort of wat onze ambassadeurs u vertellen - nog niet 100% bent overtuigd van de AquaCell, bieden wij u de mogelijkheid om de laatste twijfel weg te nemen door de AquaCell 30 dagen uit te proberen. 

Lees meer

AquaCell waterontharder; goed getest door TNO en WRAS

AquaCell heeft een officieel en heel erg specifiek testcertificaat van WRAS. Specifiek, omdat er getest werd met een opzet die ontwikkeld werd voor deze waterontharders. En dat is uniek. WRAS is gevestigd in Engeland en heeft de kennis en de ervaring om een dergelijke test te ontwerpen en uit te voeren.

Lees meer

Online shop voor waterontharders zoals AquaCell?

Er zijn wel online waterontharder shops waar u direct een waterontharder kunt bestellen en natuurlijk kunt u ook bij ons online direct een AquaCell bestellen. Maar, wilt u dat ook zonder verdere informatie? Is het voor een product zoals een waterontharder niet juist erg belangrijk dat u niet over één nacht ijs gaat? Wilt u niet eerst een goede vergelijking maken voordat u direct een online bestelling plaatst bij een waterontharder shop?

Lees meer

Welke soorten en merken waterontharders zijn er te koop?

Welke soorten en merken waterontharders zijn er nou eigenlijk te koop en wat zijn de echte verschillen om een goede prijsvergelijking te maken, waarbij alle functionaliteiten op de juiste manier tegen elkaar afgewogen kunnen worden? Laten we eerst een onderscheid maken tussen de verschillende technieken om te ontharden. Voor particulieren zijn er ionenwisselaars, magneten en systemen die fosfaat doseren (zogenaamde TAC-systemen) beschikbaar op de markt. Over magneten kunnen we kort zijn: er is geen enkel bewijs dat die helpen tegen kalkaanslag. TAC-systemen zijn relatief nieuw en de ervaringen zijn nogal gemengd. De enige techniek die tot op heden zowel wetenschppelijk onomstreden is, maar ook louter positieve ervaringen bij gebruikers geeft, zijn ionenwisselaars zoals de AquaCell. 

Lees meer

AquaCell waterontharder kopen?

U wilt een AquaCell waterontharder kopen? Dat horen wij graag natuurlijk. U kunt dit formulier invullen zodat we contact met u kunnen opnemen voor het maken van een afspraak. Tenminste, als u dat wilt komen we graag eerst nog bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en een inschatting te maken van de installatiemogelijkheden. Past de waterontharder bijvoorbeeld in uw meterkast of in de waterput?

Lees meer

Hardheid water meten met testset

Voor het zelf meten van de waterhardheid kunt u een testset kit kopen. Zo’n waterhardheid tester kunt u online bestellen in onze webshop. 

Lees meer

Heb ik een waterontharder nodig?

Het antwoord op deze vraag hangt erg af van een aantal factoren die uw aankoopbeslissing in feite als vanzelf bepalen. Wij vinden in ieder geval dat u een waterontharder nodig heeft maar dit antwoord zal u niet verbazen. Oordeelt u vooral zelf door de volgende vragen voor uzelf te beantwoorden:

Lees meer

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi