Ik wil optimaal zorgen voor mijn huid en haar

De huid is het grootste orgaan van uw lichaam. Logisch dat u uw huid koestert en er zuinig op bent! Kalkvrij water maakt de huid heerlijk zacht en verlicht problemen zoals eczeem en psoriasis.

En wat voor uw huid geldt, geldt ook voor uw haar. Is uw haar vaak onhandelbaar, pluizig en dof? Kies voor kalkvrij water: u ziet én voelt het verschil.

Met het 100% zachte water uit uw AquaCell waterontharder zit u letterlijk goed in uw vel en geniet u van gezond en glanzend haar!

Huidproblemen verminderen

Het kalkvrije water uit uw AquaCell verlicht huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, winterhanden, jeuk, irritatie van de huid, etc. Niet voor niets is AquaCell partner van het Huidfonds.

De invloed van hard water op huidproblemen

Voor mensen die kampen met eczeem, psoriasis of andere huidaandoeningen, is het erg belangrijk de huid soepel en gehydrateerd te houden. Hard, kalkrijk water irriteert de huid en droogt die juist uit. Bovendien is bij hard water meer zeep nodig: dit droogt de huid nog verder uit.

Huidproblemen verergeren dus als u hard water gebruikt.

De kracht van zacht

Het zachte water uit uw AquaCell brengt een wereld van verschil. De afwezigheid van kalk voorkomt verdere uitdroging en irritatie: een weldaad voor uw huid!

Uw huid voelt heerlijk zacht aan

U kent het vast: dat gevoel dat uw huid na het douchen net iets ‘te strak’ lijkt te zitten. Met het zachte water uit uw AquaCell zit u letterlijk perfect in uw vel en voelt uw huid heerlijk zacht aan. Zónder smeren met bodylotion.

Uw huid droogt veel minder uit

Door het kalkvrije water droogt uw huid na het douchen of handenwassen veel minder uit. Daardoor neemt de kans op irritatie en huidproblemen af.

Welke huidtypes zijn extra gevoelig voor uitdrogen?

  • De rijpere huid
  • Een extreem lichte huid
  • Een donkere of gemengde huid
  • De tere babyhuid

Waardoor droogt de huid uit?

Kalk en magnesium in hard water zorgen op zich al voor uitdroging van de huid. Daar komt nog bij dat zepen in hard water niet goed oplossen. Daardoor slaat een mengsel van calcium, magnesium en zeepresten neer op de huid.

Juist die zeepresten tasten de bovenste laag van de huid aan. Daardoor verliest de huid vocht, droogt uit en kan gaan irriteren.

De kracht van zacht

Alleen al door de afwezigheid van kalk droogt uw huid een stuk minder uit. Daarnaast lossen zeep en shampoo volledig op in het kalkvrij water uit uw AquaCell. Er ontstaat dus geen schadelijke neerslag op uw huid.

Uw haar gaat weer glanzen

Gezond, handelbaar en glanzend haar: dat is het effect van 100% kalkvrij uit uw AquaCell. En door de betere werking van shampoo wordt uw haar schoner bovendien!

Het effect van hard water op uw haar

Kalk in het water zorgt niet alleen voor aanslag in uw badkamer, maar ook voor een afsluitend laagje op uw haar. En omdat kalk geen licht reflecteert, ziet uw haar er volgens dof uit. Daarnaast kan de kalk in hard water uw haarvezels beschadigen. Hierdoor kan uw haar makkelijk gaan splijten en breken.

De kracht van zacht

Met uw AquaCell waterontharder stelt u uw haar niet langer bloot aan kalkrijk water. Het resultaat: gezond en zijdezacht haar. En omdat uw shampoo met zacht water beter werkt, heeft u ook nog eens minder haarverzorgingsproducten nodig.

U heeft minder zeep en shampoo nodig

Zeep en shampoo hoeven in het 100% zachte water uit uw AquaCell niet eerst de strijd aan te gaan met kalk. Ze kunnen direct het werk doen waarvoor ze zijn bedoeld en lossen in zacht water volledig op.

Daardoor is de waskracht veel hoger dan bij hard water en heeft u er veel minder van nodig. En dát is dan weer leuk voor uw portemonnee!

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi