Ouderwetse service
en garantie die alle verwachtingen overtreft

Positieve ervaringen ontstaan niet uitsluitend door de beste waterontharder te leveren. Bij aanschaf van een AquaCell waterontharder is vijf jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn.
Dat is uniek; waar ziet u dat nog?

 

Wat u van ons mag verwachten

Team van AquaCell
Wat mag U van ons
verwachten ná de aanschaf
AquaCell installatie
1

Wij helpen u graag op weg

Gefeliciteerd met de aankoop van uw AquaCell! Graag komen wij langs om de AquaCell vóór u te installeren. Onze vriendelijke collega's met twee rechterhanden garanderen een waterdichte installatie binnen een dagdeel.

Stippellijntje van helpen naar garantie
2

Ouderwetse garantie

Standaard 5 jaar volledige garantie zonder onderhoudscontract.
Wat er ook gebeurt; wij lossen het voor u op:

  • Geen voorrijkosten
  • Geen kosten voor onderdelen
  • Geen werkloon

Ook standaard:

  • 15 jaar garantie op de onderdelen
  • 30 jaar garantie op de hars

Deze garantie verlengen? Dat kan! Voor € 349,- kost een verlenging voor nog eens 5 jaar.

AquaCell garantie
Stippellijntje van garantie naar zelf regelen
AquaCell service online
3

Zelf online regelen

Met uw eigen persoonlijke, online omgeving kunt u van alles regelen wanneer het u uitkomt. Zo kunt u makkelijk zout bestellen, uw garantie verlengen of een vraag stellen.

Stippellijntje van zelf regelen naar profiteren
4

Profiteer van uw keus

Met de AquaCell Waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis. AquaCell is compact, continu, stroomloos en zelfs volledig mechanisch. Minder onderdelen. Minder kwetsbaarheid. Het WRAS keurmerk is een bevestiging van deze kwaliteit.

Zekerheid. Zekerheid van veilig drinkwater en een installatie die u ook na lange(re) tijd niet in de steek laat. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan lossen wij het voor u op, weet u nog?

AquaCell kwaliteit
Stippellijntje van profiteren naar zacht water
Zacht water met AquaCell
5

Zacht water; zonder zorgen

Dat mag u vooral verwachten! Zacht water. Eindelijk. Geen kalkaanslag meer, blije apparaten, minder wasmiddel doseren, en een héérlijk gevoel voor uw huid in bad of onder de douche.

Wat u moet doen? Niets dus. Nou ja, af en toe zoutblokken bijvullen. Ongeveer 2 vullingen per persoon per jaar.

Service en garantie AquaCell waterontharder

Bij aanschaf van een AquaCell waterontharder is vijf jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn. Dat is uniek; waar ziet u dat nog?

Hierna kunt u dezelfde garantie onbeperkt verlengen. Dat kost 349 Euro voor nog eens 5 jaar. Iedere AquaCell eigenaar heeft de beschikking over een persoonlijke service account. Hierin kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week serviceverzoeken regelen zoals het bestellen van regeneratiezout voor uw waterontharder. Op deze manier kunnen we u altijd binnen enkele dagen bedienen, waar u ook woont in Nederland.

Alleen de beste waterontharder leveren vonden wij niet genoeg toen we de AquaCell in Nederland introduceerden. Ouderwetse service tilt de kwaliteit van een goed product namelijk pas echt naar een niveau waarmee je zeer onderscheidend wordt.

Deze focus hebben we als Fries familiebedrijf vanaf het allereerste moment heilig verklaard. Misschien is het wel hierdoor dat AquaCell eigenaren zich spontaan gaan gedragen als ambassadeurs van hun aankoop en zijn ze steeds talrijker. Er is bijna geen postcode meer te vinden zonder AquaCell ervaringen.

Wij zijn dankbaar voor het succes maar zullen nooit vergeten hoe het tot stand is gekomen.

Wat er ook gebeurt, wij lossen het voor u op.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 1014 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews