1. Home
  2. Service en garantie

Ouderwetse service
en garantie die alle verwachtingen overtreft

Positieve ervaringen ontstaan niet uitsluitend door de beste waterontharder te leveren. Bij aanschaf van een AquaCell waterontharder is vijf jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn.
Dat is uniek; waar ziet u dat nog?

 

Wat u van ons mag verwachten

Team van AquaCell

Wat mag U van ons verwachten ná de aanschaf

AquaCell installatie

Wij helpen u graag op weg

Gefeliciteerd met de aankoop van uw AquaCell! Graag komen wij langs om de AquaCell vóór u te installeren. Onze vriendelijke collega's met twee rechterhanden garanderen een waterdichte installatie binnen een dagdeel.

Ouderwetse garantie

Standaard 5 jaar volledige garantie zonder onderhoudscontract.
Wat er ook gebeurt; wij lossen het voor u op:

  • Geen voorrijkosten
  • Geen kosten voor onderdelen
  • Geen werkloon

Ook standaard:

  • 5 jaar garantie op de i-Lid (de kap + zoutsensor)
  • 15 jaar garantie op de onderdelen
  • 30 jaar garantie op de hars

Deze garantie verlengen? Dat kan! Voor € 349,- verlengt u voor nog eens 5 jaar.

AquaCell garantie
AquaCell service online

Zelf online regelen

Met uw eigen persoonlijke, online omgeving kunt u van alles regelen wanneer het u uitkomt. Zo kunt u makkelijk zout bestellen, uw garantie verlengen of een vraag stellen.

Profiteer van uw keus

Met de AquaCell Waterontharder haalt u pure kwaliteit in huis. AquaCell is compact, continu, stroomloos en zelfs volledig mechanisch. Minder onderdelen. Minder kwetsbaarheid. Het WRAS-certificaat en het KIWA keur zijn een bevestiging van deze kwaliteit.

Zekerheid. Zekerheid van veilig drinkwater en een installatie die u ook na lange(re) tijd niet in de steek laat. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan lossen wij het voor u op, weet u nog?

AquaCell kwaliteit
Zacht water met AquaCell

Zacht water; zonder zorgen

Dat mag u vooral verwachten! Zacht water. Eindelijk. Geen kalkaanslag meer, blije apparaten, minder wasmiddel doseren, en een héérlijk gevoel voor uw huid in bad of onder de douche.

Wat u moet doen? Niets dus. Nou ja, af en toe zoutblokken bijvullen. Ongeveer 2 vullingen per persoon per jaar.

Service en garantie AquaCell waterontharder

Bij aanschaf van een AquaCell waterontharder is vijf jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn. Dat is uniek; waar ziet u dat nog?

Hierna kunt u dezelfde garantie onbeperkt verlengen. Dat kost 349 Euro voor nog eens 5 jaar. Iedere AquaCell eigenaar heeft de beschikking over een persoonlijke service account. Hierin kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week serviceverzoeken regelen zoals het bestellen van regeneratiezout voor uw waterontharder. Op deze manier kunnen we u altijd binnen enkele dagen bedienen, waar u ook woont in Nederland.

Alleen de beste waterontharder leveren vonden wij niet genoeg toen we de AquaCell in Nederland introduceerden. Ouderwetse service tilt de kwaliteit van een goed product namelijk pas echt naar een niveau waarmee je zeer onderscheidend wordt.

Deze focus hebben we als Fries familiebedrijf vanaf het allereerste moment heilig verklaard. Misschien is het wel hierdoor dat AquaCell eigenaren zich spontaan gaan gedragen als ambassadeurs van hun aankoop en zijn ze steeds talrijker. Er is bijna geen postcode meer te vinden zonder AquaCell ervaringen.

Wij zijn dankbaar voor het succes maar zullen nooit vergeten hoe het tot stand is gekomen.

Wat er ook gebeurt, wij lossen het voor u op.

Veelgestelde vragen over
de service en garantie

Welk onthardingszout gebruiken in de AquaCell waterontharder?

Wat is het juiste onthardingszout voor de AquaCell? Heeft het gebruik van ander zout invloed op de levensduur van de waterontharder? Ontdek het hier.

Lees meer

De levensduur van de waterontharder-hars in de AquaCell

De waterontharder-hars in de AquaCell is uniek qua duurzaamheid en efficiëntie. Bij aanschaf krijgt u een garantie van dertig jaar op de hars. 

Lees meer

Hoe kan AquaCell vijf jaar volledige garantie bieden?

Er is een alomvattende en volledige garantie van vijf (!) jaar op voorrijkosten, onderdelen en werkloon van toepassing wanneer u een AquaCell aanschaft. Deze garantie is bij de aanschafprijs inbegrepen en er worden geen kosten meer in rekening gebracht bij eventuele storingen in die periode. Vanaf het zesde jaar kunt u de garantie onbeperkt verlengen met steeds opnieuw vijf jaar voor een bedrag van 349 euro. Hoe dat mogelijk is? Het heeft alles te maken met kwaliteit en het vertrouwen wat wij daardoor hebben in ons product. 

Lees meer

Hoelang is de wachttijd bij een storing van de AquaCell?

We werken bij een calamiteit of een storing zo snel als mogelijk maar dan ook echt zo snel als we kunnen. Service verlenen is een van de speerpunten van ons familiebedrijf. Wij geloven echt dat het leveren van dé waterontharder alleen niet genoeg is. Pas wanneer daar ook de allerbeste ondersteuning en service aan gekoppeld is heb je een winnende combinatie, zoals u ook kunt lezen bij de ervaringen met de AquaCell.

Lees meer

Geldt de service en garantie van AquaCell overal in Nederland?

Jazeker. Overal in Nederland kunnen we dezelfde service en garantie garanderen. Van Limburg tot Friesland en van Zeeland tot Groningen. Als er echt iets aan de hand is dan komen we dit direct voor u oplossen. Zelfs op de waddeneilanden kunnen we onze ondersteuning bieden maar zoals de eilandbewoners weten moeten we hier wel rekening houden met de kosten en tijd die we moeten maken om op het eiland te komen.

Lees meer

Is het verplicht de AquaCell-garantie na vijf jaar te verlengen?

Welnee. Na 5 jaar de garantie verlengen mag, maar het hoeft niet. Als u niet verlengt dan lossen we nog steeds elke voorkomende storing gewoon voor u op. Hiervoor hanteren we dan vooraf bekend gemaakte, en redelijke geachte tarieven.

Lees meer

Het onderhoud van de AquaCell waterontharder

Het onderhoud van uw AquaCell waterontharder is een fluitje van een cent. Wat kunt u zelf doen om de AquaCell in goede staat te houden?  

Lees meer

Zijn er zaken die buiten de vijfjarige servicegarantie vallen?

De AquaCell valt in zijn geheel onder de garantie. Dat wil zeggen dat het risico op calamiteiten of (en door) eventuele storingen volledig door ons is afgedekt. De eerste vijf jaren zijn zelfs helemaal zonder kosten voor service omdat deze service bij de aanschafprijs van uw AquaCell waterontharder is inbegrepen. Alle kosten voor voorrijden, onderdelen en werkloon zijn in deze periode inclusief en er valt dus niets buiten de garantie.

Lees meer

Wat houdt een servicebeurt na vijf jaar precies in?

5 jaar vanaf het moment dat u de AquaCell heeft aangeschaft bieden wij u de gelegenheid om de volledige garantie op voorrijkosten, onderdelen en werkloon te verlengen. Voor 349 euro verlengt u de garantie weer met een periode van vijf jaar.

Lees meer

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi