i

Ouderwetse service en garantie
overtreft verwachtingen

Positieve ervaringen ontstaan niet uitsluitend door de beste waterontharder.
Minstens zo belangrijk; onbeperkte garantie mét service aan huis.
Zonder kosten in de eerste vijf jaar.

Service en garantie AquaCell waterontharder

Bij aanschaf van een AquaCell waterontharder is vijf jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn. Dat is uniek; waar ziet u dat nog?

Hierna kunt u dezelfde garantie onbeperkt verlengen. Dat kost 299 Euro voor nog eens 5 jaar. Iedere AquaCell eigenaar heeft de beschikking over een persoonlijke service account. Hierin kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week serviceverzoeken regelen zoals het bestellen van regeneratiezout voor uw waterontharder. Op deze manier kunnen we u altijd binnen enkele dagen bedienen, waar u ook woont in Nederland.

Alleen de beste waterontharder leveren vonden wij niet genoeg toen we de AquaCell in Nederland introduceerden. Service maakt de kwaliteit van een product immers pas compleet. Doordat we dit motto - als zijnde Fries familiebedrijf met een focus op de lange termijn - vanaf het allereerste moment heilig hebben verklaard en het sindsdien dus altijd trouw zijn gebleven, ontpoppen AquaCell eigenaren zich spontaan als ambassadeurs van hun aankoop. Wij zijn dankbaar voor het succes maar zullen nooit vergeten hoe het tot stand is gekomen. Wat er ook gebeurt, wij lossen het voor u op.