1. Home
  2. Werken bij

Werken bij AquaCell

Werken bij AquaCell betekent werken bij een superleuke dynamische organisatie met een mooie missie: 100% kalkvrij water voor iedereen in Nederland.

 

Alles eruit halen wat erin zit, veel lachen en het bedrijf steeds verder laten groeien. Doen we dat binnenkort misschien samen met jou?

Twee lachende AquaCell medewerkers

Word jij onze nieuwe collega?

Richt jij je pijlen op een nieuwe uitdaging bij een ambitieuze organisatie met veel dynamiek, een informele sfeer en een superleuk team? Check, check en nog eens check!

Bij AquaCell hebben we veel aandacht voor jou als persoon, je talenten en je ontwikkeling. Bij ons mag je zijn wie je bent.

Voor ons hoofdkantoor in Joure en voor functies door het hele land zoeken we regelmatig enthousiaste collega’s. Check hieronder onze vacatures, wie weet kun je al snel aan de slag!

Word jij een van onze nieuwe toppers?

Bekijk alle vacatures

Samenwerken met AquaCell?

Wij werken samen met installateurs, aannemers en projectontwikkelaars voor de verkoop, levering en installatie van AquaCell waterontharders. Ook zin in samenwerking?

Lees meer over samenwerken met AquaCell

Over ons

Al sinds 1993 maken wij onze klanten blij met de luxe en het comfort van 100% zacht water. Dat doen we met een team van 65 medewerkers, stuk voor stuk professionals en ieder vanuit zijn of haar eigen kwaliteit.

Gestart als bedrijf aan huis in het Friese Oudehaske, werken we inmiddels vanuit een groot, modern pand op een zichtlocatie in Joure en zijn we toonaangevend in waterontharders.

Servicegericht

Het bieden van de allerbeste service zit in ons DNA. We zetten ons er voortdurend voor in om onze klanten te verrassen en verwachtingen te overtreffen.

Innovatief

Wij lopen voorop als het gaat om innovatie in de markt. We dagen medewerkers uit hun creatiteit te benutten. Samen geven we de toekomst van AquaCell vorm!

Ambitieus

Onze ambitie is voorop te blijven lopen in de branche en uit te blinken in alles wat we doen. Dit motiveert ons om voortdurend nieuwe kansen te verkennen.

Ontwikkelingsgericht

We bieden uitgebreide mogelijkheden voor vaktechnische en persoonlijke groei. Zo werken we met het online HR-platform Dialog, waarin de focus ligt op ontwikkeling en met elkaar leren. 

Nuchter

Wij zijn nuchter en betrouwbaar, voor ons geen poeha. We doen wat we zeggen, we zeggen wat we doen. De basis voor langdurige relaties, succesvolle samenwerkingen en voortdurend resultaat.

Informeel

De sfeer in ons team is ongedwongen en informeel, waarbij iedereen elkaar respecteert en ondersteunt. Ook dat geeft ons elke dag weer heel veel energie!

Lees meer over ons

Twee lachende AquaCell medewerkers

Wat bieden we je?

AquaCell is een groeiende, dynamische organisatie met een ambitieus en enthousiast team. Naast mogelijkheden voor hybride werken en een prachtige set secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we je vooral heel veel werkplezier.

Persoonlijke groei

We hebben veel aandacht voor de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Via het online HR-platform Dialog hou je je eigen ontwikkeling bij. Zo haal je samen met je leidinggevende voortdurend het beste uit jezelf.

Volop ruimte voor initiatief

We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en je kwaliteiten benut. Eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid juichen we van harte toe.

Waardering

We zien je als de persoon die je bent. Iedere collega treden we open, positief en met waardering tegemoet, in een cultuur van diversiteit en respect.

Lachende AquaCell medewerker achter scherm
Veelgestelde vragen

Wat doen jullie op het gebied van gezondheid en vitaliteit?

We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Daarom bieden we een vitaliteitsprogramma. Dat bevat gebruik van Dopper-flessen om het drinken van water te stimuleren, elke week vers fruit in de kantine, korting op de zorgverzekering, persoonlijke coaching, sta-zitbureaus, yogalessen in de pauze, hulp bij stoppen met roken, bedrijfsfitness, een fietsregeling en nog veel meer!

Zijn er mogelijkheden voor ontwikkeling en groei?

Yes! We vinden het belangrijk dat niet alleen onze organisatie, maar ook jij als persoon je blijft ontwikkelen – vaktechnisch, maar ook op persoonlijk vlak. Daarom werken we bijvoorbeeld met het online HR-platform Dialog en bieden we de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Wat bieden jullie aan secundaire arbeidsvoorwaarden?

Heb je even? :-) Een telefoon, iPad, gereedschap, auto van de zaak (allemaal afhankelijk van je functie uiteraard), bedrijfsfitness, een fietsplan, telefonische coaching, een eindejaarsbonus, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een pensioenregeling, reiskosten- en onkostenvergoeding, korting op AquaCell-producten, een thuiswerkregeling en ga zo maar door!

Organiseren jullie ook personeelsfeestjes?

Absoluut! Naast hard werken is het ook af en toe tijd voor leuke uitjes en personeelsfeestjes. Teambuilding, ontspanning en plezier staan dan voorop. Ben jij er de volgende keer bij?

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Dat hangt af van de functie waarvoor je solliciteert. Voor de meeste kantoorfuncties stuur je eerst je motivatie en cv. Daarna nodigen we je al dan niet uit voor een gesprek. Voor de functie van installatiemonteur is geen cv of brief nodig. In plaats daarvan loop je heel praktisch gewoon een dag(deel) mee! Zijn we van beide kanten enthousiast? Dan krijg je een contract (met proeftijd) en kun je snel aan de slag!

Kun je (deels) thuiswerken bij AquaCell?

Jazeker, als je functie het toelaat, is het in overleg mogelijk om deels thuis te werken. We zorgen dan samen voor een veilige en arbotechnisch goedgekeurde inrichting van je thuiswerkplek.

Kom jij ons team versterken?

We zoeken regelmatig enthousiaste nieuwe toppers! Voor ons hoofdkantoor in Joure én voor functies door het hele land. Kom jij ons superleuke team versterken?

Samenwerking verkennen?

Voor de verkoop, levering en installatie van AquaCell waterontharders werken we samen met installateurs, aannemers en projectontwikkelaars. De mogelijkheden eens bespreken?

Lees meer over samenwerken met AquaCell

AquaCell is een product van Aquacombi