Toonaangevend
sinds 1993

Met twéé cellen kan de AquaCell waterontharder continu zacht water leveren. Volautomatisch, stroomloos, bedrijfszeker én bijzonder zuinig. Waterdruk is voldoende voor de mechanische werking. Hoe dat precies kan lees je op deze pagina.


Het verhaal van AquaCell

Contact

Ons aanbevelen?

AquaCell Oudehaske

Het verhaal van AquaCell

In 1993 begon ik samen met mijn vrouw Kitty ons bedrijf aan de Pipegaal in Oudehaske. Aquacombi noemden we het. Ik verkocht toentertijd levensgrote stoomovens in de Nederlandse horeca en wist hierdoor als geen ander welke problemen hard water kon veroorzaken. Stoom en kalk gaan nou eenmaal niet zo goed samen.

Omdat ik altijd op zoek ben naar oplossingen kwam ik contact met een aanbieder die een Amerikaans product voor me had dat alle kalk uit het water filterde. Er zaten nog wel wat haken en ogen aan deze apparaten omdat ze net zo groot waren als een wasmachine en een stopcontact nodig hadden om te functioneren. Daarbij konden ze zichzelf niet schoonspoelen én zacht water leveren.

Mijn werkgever vond het aanvankelijk geen enkel probleem aangezien de stoomovens beter functioneerden en de klanttevredenheid daardoor toenam. Totdat de vraag naar die "oplossing voor kalkaanslag" de vraag naar stoomovens ineens begon te overstijgen; toen moest ik toch min of meer gedwongen een keus maken. En omdat ook water schijnbaar kruipt waar het niet gaan kan was Aquacombi geboren. In een garage in een kleine woonwijk van het bescheiden Friese Oudehaske.

Contactgegevens

Contact 088 98 99 100
info@aquacell.nl
Openingstijden
Bezoekadres Morseweg 2
8503 AD Joure, Nederland
AquaCell KvK nr.: 55407528
BTW nr.: NL.8516.94.652B01
Bankgegevens BIC: INGBNL2A
IBAN: NL22 INGB 0679 3213 73

Over ons en over de AquaCell

Wie zijn de mensen achter de AquaCell waterontharder eigenlijk? Wie werken er allemaal bij het bedrijf Aquacombi dat deze waterontharder op de Nederlandse markt brengt? Welke mensen komen er bij me langs voor service zoals die onbeperkte garantie waarover zoveel verteld wordt bij de ervaringen? Hoe lang bestaat Aquacombi eigenlijk al en hoe is het allemaal begonnen? Kan ik ze snel bereiken als het nodig is? En, ook belangrijk: waar komt de AquaCell eigenlijk vandaan, hoe wordt deze precies gemaakt, en door wie?

Is de AquaCell waterontharder tot slot echt de meest verkochte en meest populaire waterontharder in Nederland? En waarom dan? Lees er alles over in dit hoofdstuk van onze website.

Ons team

De productie van de
AquaCell Waterontharder

De fabriek waar de AquaCell gemaakt wordt staat in Old Woking. Dat ligt in het het graafschap Surrey wat weer net zuidwestelijk van Londen gesitueerd is. De Engelse mentaliteit als het aankomt op het maken en in de markt zetten van een product sluit erg aan op de Nederlandse. Althans, dat is onze ervaring nu we sinds 2007 een zeer succesvolle samenwerking hebben opgezet met onze Engelse vrienden.

Er is een continue uitwisseling van kennis bijvoorbeeld. En de filosofie waarbij we de eigenaren van onze producten tot in het kleinste detail ondersteunen sluit werkelijk naadloos op elkaar aan. Ook Harvey softeners is een totaal..

Lees het hele verhaal

Is AquaCell momenteel de meest verkochte waterontharder van Nederland?

Een eenvoudige vraag die met een eenvoudig "ja" beantwoord kan worden. De AquaCell waterontharder is al jaren de beste en meest verkochte waterontharder in Nederland zoals ook weer bleek uit een recent marktonderzoek van DirectResearch.

Hieruit bleek niet alleen het markleiderschap maar ook de spontane naamsbekendheid van AquaCell als het gaat over waterontharders is verreweg het grootst. Dit komt doordat mensen vaak als eerste over een AquaCell horen wanneer ze in aanraking komen met het onderwerp. Ze zien AquaCell op radio en / of TV, lezen erover in de kampioen..

Lees het hele verhaal
AquaCell
Wij scoren een 9.7 op een
totaal van 1718 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Kiyoh.nl