i

Over ons

Aquacombi aan de Pipegaal in Oudehaske

In 1993 begon ik samen met mijn vrouw Kitty ons bedrijf aan de Pipegaal in Oudehaske. Aquacombi noemden we het. Ik verkocht toentertijd levensgrote stoomovens in de Nederlandse horeca en wist hierdoor als geen ander welke problemen hard water kon veroorzaken. Stoom en kalk gaan nou eenmaal niet zo goed samen.

Omdat ik altijd op zoek ben naar oplossingen kwam ik contact met een aanbieder die een Amerikaans product voor me had dat alle kalk uit het water filterde. Er zaten nog wel wat haken en ogen aan... Lees het hele verhaal

Contact

 • Bezoekadres

 • Morseweg 2
 • 8503 AD
 • Joure, Nederland
 • Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
 • Bankgegevens

 • BIC: INGBNL2A
 • IBAN: NL22 INGB 0679 3213 73
 • KvK nr.: 55407528
 • BTW nr.: NL.8516.94.652B01
Bezoekadres Aquacombi, AquaCell Waterontharder

Ons team

Productie. AquaCell wordt gemaakt in Engeland

Productie van de AquaCell in Engeland

De fabriek waar de AquaCell gemaakt wordt staat in Old Woking. Dat ligt in het het graafschap Surrey wat weer net zuidwestelijk van Londen gesitueerd is. De Engelse mentaliteit als het aankomt op het maken en in de markt zetten van een product sluit erg aan op de Nederlandse. Althans, dat is onze ervaring nu we sinds 2007 een zeer succesvolle samenwerking hebben opgezet met onze Engelse vrienden.

Er is een continue uitwisseling van kennis bijvoorbeeld. En de filosofie waarbij we de eigenaren van onze producten tot in het kleinste detail ondersteunen sluit werkelijk naadloos op elkaar aan. Ook Harvey softeners is een totaal.. Lees het hele verhaal

Is AquaCell de meest verkochte
waterontharder in Nederland momenteel?

9.7 uit 10 op een totaal van 1709 reviews
De meest verkochte waterontharder

Een eenvoudige vraag die met een eenvoudig "ja" beantwoord kan worden. De AquaCell waterontharder is al jaren de beste en meest verkochte waterontharder in Nederland zoals ook weer bleek uit een recent marktonderzoek van DirectResearch.

Hieruit bleek niet alleen het markleiderschap maar ook de spontane naamsbekendheid van AquaCell als het gaat over waterontharders is verreweg het grootst. Dit komt doordat mensen vaak als eerste over een AquaCell horen wanneer ze in aanraking komen met het onderwerp. Ze zien AquaCell op radio en / of TV, lezen erover in de kampioen.. Lees het hele verhaal

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ testimonial.title | limit 60 }}}

{{{ testimonial.name }}}
{{{ testimonial.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ video.title | limit 60 }}}

{{{ video.name }}}
{{{ video.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ review.name }}}

{{{ review.content.place }}}

{{{ review.content.score }}}

{{{ review.content.positive }}}

{{{ review.content.negative }}}

Aanbeveling: {{ review.content.recommend }}

{{{ installation.title }}}

{{{ installation.zipcode ? installation.zipcode.zipcode : installation.name }}}

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

De minimale waterhardheid van het kraanwater in {{ testimonials.region.name }} ({{ testimonials.region.name_alt }}) ligt in de buurt van de {{ testimonials.region.hardness }} dH dit geldt als {{ testimonials.region.hardness | hardnessAdjective }} water.

Zoek gericht op uw eigen postcode

Uw locatie: {{ testimonials.region.name }}

Over ons en over de AquaCell

Wie zijn de mensen achter de AquaCell waterontharder eigenlijk? Wie werken er allemaal bij het bedrijf Aquacombi dat deze waterontharder op de Nederlandse markt brengt? Welke mensen komen er bij me langs voor service zoals die onbeperkte garantie waarover zoveel verteld wordt bij de ervaringen? Hoe lang bestaat Aquacombi eigenlijk al en hoe is het allemaal begonnen? Kan ik ze snel bereiken als het nodig is? En, ook belangrijk: waar komt de AquaCell eigenlijk vandaan, hoe wordt deze precies gemaakt, en door wie?

Is de AquaCell waterontharder tot slot echt de meest verkochte en meest populaire waterontharder in Nederland? En waarom dan? Lees er alles over in dit hoofdstuk van onze website.