Ik wil gemakkelijker schoonmaken

Met uw AquaCell waterontharder bent u verlost van kalkaanslag. Schrobben en boenen is er niet meer bij, poetsen doet u voortaan met plezier!

Door de afwezigheid van kalk doen uw schoonmaakmiddelen veel beter hun werk. Uw badkamer, sanitair, tegels en kranen zijn zonder extra moeite snel weer blinkend schoon.

Al een idee wat u met uw extra vrije tijd gaat doen?

Zonder moeite een stralende badkamer en douche

Omdat er geen kalk in het water zit, krijgt vuil minder kans om zich aan oppervlakten te hechten. Tegels en voegen worden daardoor niet meer dof. Ook uw kranen, sanitair en douchekop blijven met zacht water kalkvrij.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw bad of douche naspoelen na gebruik. Zo verwijdert u alle zeepresten, die ook doffe vlekken kunnen geven. Kranen kunt u eventueel nog afnemen met een droge doek.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt vanzelf

Het 100% zachte water uit uw AquaCell gaat bestaande kalkaanslag op uw tegels, voegen en in uw apparatuur en leidingen effectief te lijf. Net zo lang tot alle kalk is opgelost. Los van een beetje geduld hoeft u daar helemaal niets voor te doen.

Hoelang duurt het voordat oude kalkaanslag verdwenen is?

Dat hangt af van de mate van kalkaanslag, de hoeveelheid water die u gebruikt en van de waterhardheid in uw woning voordat uw AquaCell werd geïnstalleerd.

Gemiddeld kunt u hiervan uitgaan:

  • Waterkoker: 6 weken
  • Badkamertegels en voegen (mits niet beschadigd met chemische ontkalkers): 3-6 maanden
  • Verwarmingselementen (bijvoorbeeld in een vaatwasser): 6 maanden
  • Waterleidingen (afhankelijk van de leeftijd van de leidingen): 2 jaar

Ontkalken hoeft niet meer

Dat scheelt, qua moeite én qua tijd! Leidingen, kranen en douchekoppen houden zonder ontkalken een hoge doorstroom door ‘de kracht van zacht’.

Antikalkmiddelen kunt u voortaan dus laten staan. En geeft een apparaat een ontkalkingsmelding? Ook daar hoeft u niets mee te doen. De melding verschijnt namelijk puur op basis van waterverbruik, het apparaat ‘ziet’ niet dat u zacht water gebruikt en ontkalken dus niet meer nodig is.

U heeft minder zeep en (vaat)wasmiddelen nodig

Onderzoek toont aan dat het vlekverwijderend vermogen van zacht water maar liefst honderd keer groter is dan dat van hard water. Zelfs bij lagere temperaturen. U heeft dus veel minder wasmiddel, zeep, shampoo, vaatwaspoeder en andere schoonmaakmiddelen nodig. Uw portemonnee wordt blij van u!

Over het algemeen kunt u de hoeveelheid schoonmaakproducten die u vóór de installatie van uw AquaCell gebruikte, met minimaal 50% verminderen. Veel AquaCell-eigenaren gebruiken zelfs tot 75% minder!

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi