1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell in Zeeland, Heinkenszand bij John Verburg. Eenvoudige installatie, superieure techniek...

“AquaCell in Zeeland, Heinkenszand bij John Verburg. Eenvoudige installatie, superieure techniek...”

Mijn naam is John Verburg en wij wonen in Heinkenszand, Zeeland. Dat is in de zak van zuid Beveland zoals ze dat hier noemen in Zeeland, en uh, ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

John Verburg

John Verburg Heinkenszand (Zeeland)

Je merkt dat de spullen die je in huis hebt -en dan niet alleen hebt- en niet alleen het sanitair maar ook andere apparatuur wordt aangetast door kalk. Dat is een probleem met schoonmaken dus zodoende hebben we AquaCell waterontharder benaderd.

We hebben AquaCell gekozen omdat het apparaat me aansprak en met name de werking ervan. Het doorslaggevende was dat het telwerk in het ontharde water zat. Kijk, als zo'n telwerk kapot gaat dan gaat in principe je hele installatie kapot. En of de investering nou 1000 of 2000 Euro is, dat is gewoon zonde van je geld. En als je dus zeker weet dat het telwerk van de AquaCell in zacht water draait dan kan daar geen kalkaanslag op komen dus.

Toen de waterontharder geleverd is hebben we deze zelf geïnstalleerd. Dat was eigenlijk kinderspel. Het was een kwestie van de leidingen doorzagen, twee T-stukken er tussen zetten en de waterontharder was geïnstalleerd. Voor de rest hoef je er eigenlijk weinig aan te doen. Zoutblokken erin en draaien maar!

Mijn kinderen gaan nu door het leven zonder eczeem aan hun handen. Een ander voordeel is kalkvrij water waar je je ramen of je auto mee wast, en het sanitair mee schoon houdt. Ja, dat was voor ons het meeste doorslaggevende...

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi