1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder bij Anton Welling in Zeddam, Gelderland. Vergelijken en prijzen.

“AquaCell waterontharder bij Anton Welling in Zeddam, Gelderland. Vergelijken en prijzen.”

Ik ben Anton Welling en we wonen hier in Zeddam, samen met mijn vrouw. We hebben vier kinderen die allemaal al het huis uit zijn. Dus we wonen hier nu met zijn tweeën in een hartstikke mooie omgeving en we hopen hier nog lang te mogen wonen.

Anton Welling

Anton Welling Zeddam (Gelderland)

De directe aanleiding dat wij een AquaCell wilden kopen was een bezoek aan een oud collega. We waren er al heel lang mee bezig maar we konden er nooit uitkomen. Toen we daadwerkelijk zagen wat een AquaCell waterontharder doet, en dan met name aan de kranen, het sanitair en aan de smaak van de koffie; toen zeiden we: nu gaat het gebeuren, nu komt er bij ons ook zo'n ding.

Ik ben er met mijn zoon heel diep ingedoken. Dieper kan bijna niet. We hebben alles wat er internet over te lezen valt hebben we gelezen. En daardoor kwamen we erachter dat er eigenlijk maar eentje overbleef.

Water is misschien we het belangrijkste in je leven wat er is. Als je dan zoals al wij -zolang we hier wonen- tegen dat water aan zit te kijken wat net niet helemaal goed is, dan zijn we zo blij als een kind dat we nu water hebben dat wel helemaal goed is.

Nu, wat je weliswaar niet ziet, maar wat je elk moment van de dag voelt dat je gekocht hebt.

En, dat is: fantastisch...

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi