1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder bij Roel Hanen, Bakker Bart in het Limburgse Venray

“AquaCell waterontharder bij Roel Hanen, Bakker Bart in het Limburgse Venray”

Ik ben Roel Hanen 33 jaar en getrouwd met Heidi. We hebben samen deze zaak sinds 2012. Twee kindjes, 9 en 6 jaar. Geboren en getogen in Venray.

Roel Hanen

Roel Hanen Venray (Limburg)

We hebben deze zaak overgenomen in 2012 en toen vonden we die witte kast onder de gootsteen. Toen hebben we contact opgenomen met Bart's Retail en zijn we er achter gekomen dat het een AquaCell was. En uiteindelijk hebben we contact opgenomen met AquaCell waterontharder en hebben we het weer opnieuw aan laten sluiten.

Ik heb contact opgenomen en kreeg een dame aan de lijn, die heeft contact opgenomen met een monteur om te vragen hoe snel hij hier zou kunnen zijn en dat was eigenlijk binnen twee dagen geregeld.

Ik merk het het vooral bij mijn stokbroden dat de korst knapperiger is en de kammen die ik erin snijdt die worden harder, die worden mooier. Het brood blijft gewoon verser op de dag; het droogt gewoon niet snel uit.

Als ik dan zie wat de AquaCell doet: minder kalk in mijn ijsmachine, minder kalk in mijn vaatwasser, plus de verstuivers, die gaan niet meer zo snel dicht in mijn oven.

Ja, dan is de AquaCell echt een aanwinst voor ons bedrijf.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi