1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder - Klarenbeek, Gelderland

“AquaCell waterontharder - Klarenbeek, Gelderland”

31-3-2011 Mevrouw Roodink vertelt over haar waterontharder van AquaCombi, de AquaCell. De buurman kwam vragen wat ze toch met het water hadden gedaan. Ze gebruiken ongeveer 6 pakken onthardingszout per jaar. Zacht water voelt goed en het is ook nog eens lekker om te drinken.

Fam. Roodink

Fam. Roodink Klarenbeek (Gelderland)

Wij hadden last van hard kalkhoudend water en we vroegen ons iedere keer af wat we daar nou aan konden doen, want na iedere douchebeurt moest je gewoon alles schoonmaken. Dat was gewoon een drama. Wij hebben de AquaCell van AquaCombi hier gewoon in deze drankenkast gezet omdat hieronder onze watermeter zit.

Wij hebben hier inwoning en de buurman kwam op een gegeven ogenblik vragen wat wij toch met dat water gedaan hadden want het was zo glad. Toen hebben we verteld dat we er iets tussen gezet hebben.

We hebben ongeveer zes pakken onthardingszout nodig per jaar. Dat zijn de in totaal 12 zoutblokken. Wij bewaren ze hier in een kast en bestellen ze via het internet. We geven dan de dag aan dat we ze willen ontvangen en dat werkt perfect.

Het voelt gewoon heel goed. Het drinkwater is veel lekkerder geworden. Dus we zijn in alle opzichten eigenlijk heel blij dat we de AquaCell waterontharder aangeschaft hebben.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi