1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder - Son en Breugel, Noord Brabant

“AquaCell waterontharder - Son en Breugel, Noord Brabant”

31-3-2011 - De heer Serge Derogee uit Son en Breugel vertelt over zijn AquaCell waterontharder. Geen kalkvorming meer in zijn schitterende (en zelf gebouwde) douche, en de kranen blijven schoon. De installatie deed hij zelf met behoud van de 5 jaar volledige garantie...

Serge Derogee

Serge Derogee Son en Breugel (Noord-Brabant)

“Wij zij zes jaar geleden verhuisd naar Son en Breugel vanuit Eindhoven, en toen merkte ik al dat we heel wat kalkaanslag kregen op mijn kranen. En toen hebben we laatst de badkamer verbouwd waarna ik het zonde vond om alles wit te laten worden van die kalk. Zoals je ziet hebben we veel chromen onderdelen en voorheen moest ik dus alles schoonmaken omdat we overal kalkaanslag op kregen. Nu heb ik vanochtend gedoucht en je ziet het: ik kan alles zo achterlaten, we hebben geen kalkvorming meer.”

Hier is de meterkast waar ook de AquaCell geïnstalleerd is. In de kast ernaast komt de hoofdwaterleiding binnen. Die gaat hier langs via een bypass. Stel dat je deze dichtzet dan gaat het water langs de AquaCell waterontharder en kun je weer gewoon water gebruiken. Wij hebben zelf geïnstalleerd. Je kon ook een monteur laten komen.

Zelf installeren is met behoud van de garantie van vijf jaar. En ik geloof dat je deze na vijf jaar nog kunt verlengen. De visite die langskomt die zegt dat ze het ook aan het water proeven dat het zacht is. Die zeggen dat het water zo zacht is dat het net lijkt alsof het spa blauw is dat uit de kraan komt. Mensen merken het dus zeer zeker.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi