1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder werkt perfect en de service is uitstekend

“AquaCell waterontharder werkt perfect en de service is uitstekend”

"AquaCell waterontharder werkt perfect en de service is uitstekend!"

Marcel Bachus

Marcel Bachus Geleen (Limburg)

Marcel Bachus is een man van de wereld. Werkte als Technical Sales Manager voor Philips onder meer in Amerika. Daar leerde hij wat 'service' inhoudt. Kunnen ze in Europa nog een puntje aan zuigen. Daarom heeft hij grote waardering voor de leveranciers van de AquaCell waterontharder. "Die weten hoe het hoort." Maar evenveel complimenten voor het apparaat: "Het doet wat het moet doen en het doet het goed."

Hard water

Het water in Geleen is hard. Dat betekent dat zich heel snel kalk afzet op kranen, douchewanden en in apparaten die water gebruiken. Niet alleen in de waterkoker, maar ook in dure apparatuur zoals een stoomdouche. De familie Bachus heeft er een. Te bedienen met een thermostaatkraan. Na twee jaar draaide meneer Bachus de kraan kapot; hij was stroef gaan lopen door kalkafzetting binnenin. Kosten: 200 euro.

Marcel Bachus: "Wat kun je daar aan doen, vroeg ik me af. Ik had geen zin elke twee jaar een nieuwe dure kraan te moeten kopen." Het antwoord vond hij zelf, want hij werkt in een uitgesproken technische omgeving en hij weet heel goed waar hij zijn licht moet opsteken.

Antikalk magneet werkt niet

"Een antikalk magneet werkt niet, daar was ik snel achter. De AquaCell zag er als concept goed uit en ik heb de leverancier gebeld en bij mij thuis een uitleg laten geven. Je schaft zo'n ding tenslotte niet zomaar aan. Dat hebben ze uitstekend gedaan; die toelichting en follow-up. Dat gaf me dus ook vertrouwen. "

De kostenbesparing is niet eens meer het belangrijkste: "Die zíe je niet echt en het duurt lang voor je je investering hebt terugverdiend. Maar het gemák dat je ervan hebt! Na twee weken merkte ik al resultaat; een kraan die ik anders met regelmaat in de azijn moest leggen, was nu 'vanzelf' schoon geworden. De kalk opgelost. En dat geldt natuurlijk voor álle apparaten.

Service Aquacombi

Wat meneer Bachus heeft gestoord was de lakse houding van andere leveranciers dan Aquacombi. "Ik heb drie jaar in Amerika gewoond en gewerkt. Wat veel bedrijven hier bij ons 'service' noemen, daar zou je in Amerika absoluut niet mee wegkomen. Ik heb hier buiten Aquacombi nóg een paar bedrijven aangeschreven. Nóóit iets van gehoord! Daarom alleen al krijgt Aquacombi van mij een grote pluim."

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi