1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder - Woubrugge, Zuid Holland

“AquaCell waterontharder - Woubrugge, Zuid Holland”

31-3-2011 - Mevrouw van der Kolk uit Woudbrugge vertelt over haar ervaringen met de AquaCell waterontharder. Het gebruik van waspoeder is drastisch verminderd. Alles voelt letterlijk zachter en ze gebruiken minder shampoo volgens dochterlief.

Mevr. L van der Kolk

Mevr. L van der Kolk Woubrugge (Zuid-Holland)

“Vorig jaar mei hebben we de AquaCell waterontharder gekregen. Mede doordat Mathijs hier was en we het in maandelijkse termijn mochten betalen. Het was namelijk best een groot bedrag voor ons van rond de 2000 Euro. Maar, we dachten: we gaan het toch maar doen. We vonden het toch wel belangrijk dat we schoon water hadden en dat er geen kalkaanslag meer in onze mooie apparaten kwam.”

“Hier zat vroeger de voordeur dus nu zit de AquaCell in de slaapkamer en dat gaat heel goed. Ik hoor hem niet (lachend). Je merkt vooral dat het water zacht is in de douche. Als je shampoo gebruikt dan schuimt de normale hoeveelheid veel meer dan dat je gewend bent waardoor je een bult schuim op je hoofd hebt.

En in de wasmachine merk ik het! We wassen hier erg veel dus we gebruiken echt veel minder wasmiddel dan voorheen. Eerst deed ik de doseerdop tot hier vol en nu tot de helft.”

Dochter: “Je merkt vooral dat een waterontharder anders is wanneer je ergens anders gaat douchen. Hier is haar gewoon heel zacht en je hoeft veel minder shampoo te gebruiken. Dat is vooral leuk voor mijn moeder natuurlijk.”

“Ja, wij zijn hier met zijn zevenen. Dus dat dat zijn twee wassen per dag waardoor er een hoop wasmiddel doorheen gaat. Dat vind ik dan ook echt het leukste aan de AquaCell waterontharder en dat vertel ik aan aan anderen: Kijk eens hoe weinig wasmiddel ik gebruik! En, ik gebruik geen wasverzachter meer. Heel bijzonder.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi