1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontkalker bij Fred Meeuwsen in het Brabantse Grave. Ontkalkt water smaakt beter...

“AquaCell waterontkalker bij Fred Meeuwsen in het Brabantse Grave. Ontkalkt water smaakt beter...”

Ik ben Fred Meeuwsen en ik woon in Grave -in dit huis- samen met mijn vriendin Helma. Ik ben journalist voor de regionale omroep en ik schrijf er ook bij.

Fred Meeuwsen

Fred Meeuwsen Grave (Noord-Brabant)

Op een gegeven moment kwam Helma met de opmerking: “Nou, ik heb gehoord dat je water kunt ontkalken of zacht water kunt krijgen. Lijkt je dat iets?” Nou, ik had geen idee of ontkalkt water iets voor ons zou kunnen zijn. Maar, ik zei tegen haar: informeer maar eens.

Hier zit veel hardheid in het water. We hebben dus veel last van kalkaanslag en dergelijke, en dit zou het dan oplossen. Nou, daar hadden we wel oren naar.

Toen hebben we een tijdje proef gedraaid geloof ik, ik weet het niet meer precies. Maar, we hebben nog steeds een AquaCell ontkalker dus we waren enthousiast en we zijn het nog steeds!

Als wij bezoek hebben en mensen drinken een glas ontkalkt water dan vertellen we waarom het water smaakt zoals het smaakt. Mensen proeven het kalkvrije water namelijk en denken: He! Dit proeft toch iets anders dan dat we gewend zijn.

Nou, dan vertellen we over de ontkalker en dat we dus zo'n apparaat hebben. Die haalt de kalk uit het water en maakt het minder hard en dat proef je gewoon. En, die mensen die beamen dat en die zeggen dat het ontkalkte water inderdaad lekkerder smaakt. Hoe komen jullie daar aan?

Je bespaart het op je machines want die gaan minder snel kapot met ontkalkt water omdat dit minder schadelijk is in dit zin. Ik kan er geen wiskundige formule op los laten maar ik ben er van overtuigd dat deze investering zich terugbetaald.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi