“De AquaCell zorgt voor lekker kraanwater”

‘Lekker kraanwater in Oss? Het kan met een AquaCell!’

De Poot
De Poot
Oss (Noord-Brabant)

Poetsen is Rian de Poot wel toevertrouwd; dat heeft ze heel lang in de thuiszorg en in de horeca gedaan. “Ik heb er ook geen hekel aan, maar thuis ben ik toch liever niet met sponsjes in de weer.” Daarom staat er nu een AquaCell waterontharder.

In de lente van 2012 verhuisde het echtpaar De Poot uit Oss naar een gloednieuwe woning; zelf laten bouwen. Eén ding wisten ze zeker; ze hadden absoluut geen zin om hun mooie nieuwe sanitair en huishoudelijke apparaten te laten verkalken. En dat risico was groot, want het kraanwater in Oss is hard. In het oude huis was het altijd schuren, poetsen, schuren om de zaken een beetje netjes te houden.

Lekker kraanwater

“Het kraanwater hier heeft ook een beetje rare smaak en een geurtje. Niet lekker! En we zijn echt de enigen niet die dat vinden.” Dus groot was haar blijdschap toen ze het eerste slokje onthard kraanwater proefde. “Héérlijk! Iedereen die hier een kopje thee drinkt proeft het gelijk. Ook de bouillon smaakt nu veel beter. De AquaCell zorgt voor lekker kraanwater”

Mooi meegenomen, die betere smaak, maar het ging natuurlijk om het vermijden van kalkaanslag op de kranen en de badkamerwanden en in de apparaten. “Bij de overburen hadden ze al zo’n ding, maar ik vind hem wel groot. Nou pluizen wij graag dingen uit op internet. Mijn man is daar heel goed in.” Al vrij snel wisten ze het: ’t moest de AquaCell worden. “Mooi klein, goed weg te werken en zó makkelijk met die zoutblokken! De aannemer werd geïnstrueerd om gelijk zo’n apparaat in de bouwtekening mee te nemen. De installatie liet het echtpaar aan de loodgieter over.

“Ik ben er héél, heel blij mee,” zegt Rian de Poot. “Na ruim een maand was er nog steeds nergens één vlekje of spatje te zien. Het is even een aanschaf, maar ik weet zeker dat je het er weer uithaalt. Je spullen lijden gewoon minder. En zout is goedkoper dan schoonmaakmiddelen. Ik zou wel tegen alle mensen willen zeggen: schaf er ook een aan als je last hebt van kalkrijk kraanwater!”

Zelf de kracht van zacht ervaren?

Offerte aanvragen