1. Home
  2. Ervaringen
  3. De douche is weer als nieuwe dankzij de AquaCell

“De douche is weer als nieuwe dankzij de AquaCell”

Als de demonstratie goed beviel, dan zou hij hem kopen, de AquaCell. Zo had Ruud Holthuis zich voorgenomen. Die demonstratie aan huis pakte ‘zeer overtuigend’ uit; Ruud kocht hem direct. Net als hun zoon, die juist een nieuwe woning betrok. De AquaCells zouden hun kostbare apparatuur tegen verkalking beschermen.

Ciel en Ruud Holthuis

Ciel en Ruud Holthuis Kessel (Limburg)

Het mocht ze niet weer gebeuren, hadden Ruud en zijn vrouw Ciel tegen elkaar gezegd, dat ze in dit nieuwe huis, met allemaal nieuwe spullen, opnieuw apparatuur kapot zagen gaan door kalkaanslag. Eigenlijk waren ze zich er al jaren van bewust dat een waterontharder dringend nodig was om het harde leidingwater uit hun Limburgse regio onschadelijk te maken. Maar er leken altijd nóg urgentere zaken te zijn. Tot die nieuwe keuken in 2017 geïnstalleerd moest worden.

‘Een systeem dat zijn geld dik waard is’

“Net in die tijd hoorden we van familie hele goede verhalen over hun ervaringen met de AquaCell”, zegt Ruud Holthuis. “Dus ben ik er eens dieper ingedoken. En ik kreeg er steeds meer vertrouwen in dat het dé oplossing voor ons probleem zou zijn. De AquaCell is een mechanisch apparaat en daardoor praktisch ongevoelig voor storingen. Het onderhoudszout bestaat uit makkelijk hanteerbare blokken. Geen gesleep dus met zakken van 25 kilo of zo. Ook heel belangrijk: je krijgt geen verplicht onderhoudscontract in je maag gesplitst. Vaak is dat weggegooid geld. Maar je hebt dus wel vijf jaar garantie. Die kun je voor een heel redelijk bedrag desgewenst verlengen. En ten slotte kregen we goede berichten van mensen die hun huidproblemen zagen verminderen. Toen wist ik het wel. De AquaCell is een degelijk en betrouwbaar systeem dat die 2300 euro beslist waard is.”

Je zag je goede spullen snel verouderen

Eigenlijk waren al die extra pluspunten voor het echtpaar niet eens nodig geweest om ze over de streep te krijgen. “Wij waren in feite maar in één ding geïnteresseerd: een eind aan die irritatie van kalkaanslag in de badkamer. Als je zulk hard water hebt als wij hier, dan zie je je goede spullen voor je ogen verouderen. En natuurlijk wilden we de nieuwe warmwaterapparaten, zoals de Quooker en de vaatwasser, beveiligen tegen verkalking.”

Vanaf de eerste dag na de plaatsing van de AquaCell hebben Ruud en Ciel het effect van zacht water aan den lijve ervaren. “Je huid voelt gladder aan als je onder de douche bent en ’s winters hebben we minder last van schrale handen. Je kunt het ook proeven: we vinden het water lekkerder om te drinken.”

Een altijd blinkende douche

Hoewel besparing geen argument was om tot de aankoop over te gaan, zijn de twee wel blij met het mindere verbruik van waspoeder en vaatwasmiddelen. “In de vaatwasser doen we nu alleen maar een beetje poeder.” Maar het allermooist blijft het effect in de badkamer. Ruud: “We zeggen nog vaak tegen elkaar: we hebben een ‘nieuwe’ douche! Zo mooi blijft alles glanzen en blinken. En meer dan een lapje over het chroom en een trekker over de wanden doen we echt niet.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi