1. Home
  2. Ervaringen
  3. De hulp hoeft niet meer te zwoegen op kalkaanslag

“De hulp hoeft niet meer te zwoegen op kalkaanslag”

Kornelis Keegstra uit Leeuwarden besloot zijn woning eens flink bij de tijd te brengen: nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe keuken. “Héél mooi allemaal, maar dan zit je ineens met het probleem van kalk. Strepen en vlekken op tegelwanden, regendouche, glaswand, sanitair. Daar moest wat gebeuren!” AquaCell bleek de oplossing.

Kornelis Keegstra

Kornelis Keegstra Leeuwarden (Friesland)

Wát er moest gebeuren wist Kornelis eigenlijk wel; hij had een waterontharder nodig. Die haalt het kalk uit het water en kalk is de boosdoener van vlekken en strepen en zo’n doffe laag. Laat er nu nét in die tijd een folder in de Leeuwarder brievenbussen vallen met reclame voor een waterontharder! “Ik heb er op gereageerd”, zegt Keegstra “en daar kwam zo’n yup aan de deur die helemaal niet wilde luisteren naar mijn vragen, niet hoefde te weten waar het ding geplaatst moest worden; hij hoefde alleen maar een handtekening voor de aankoop. Ik vond dat zó agressief en dwingend dat ik dat gesprek heb afgebroken.”

Een Fries bedrijf; het voelde gelijk goed

De waterontharder verdween even naar de achtergrond, maar toen las Kornelis een verhaal in de Leeuwarder Courant van mensen die razend enthousiast waren over hun AquaCell waterontharder. “Toen ben ik toch op internet verder gaan zoeken en ik zag dat het een Friese onderneming is, in Joure. Ik had gelijk een goed gevoel bij die website van hun. Bellen dus en daar kreeg ik een alleraardigste Esther aan de lijn die al mijn vragen goed kon beantwoorden en die me beloofde om documentatie op te sturen. Dat heeft ze ook perfect gedaan.”

Vervolgens kwam er, op verzoek van Keegstra, een medewerker langs om te zien waar het apparaat zou kunnen staan en of er extra voorzieningen nodig zouden zijn. “Die meneer Lodewijks heeft een prima plan gemaakt voor de moeilijke situatie bij mij – de meterkast was geen optie – en het klikte gelijk tussen ons. Ik heb heel mijn leven in de bouw gewerkt en ik weet wanneer mensen hun vak verstaan en er hart voor hebben.”

“Ik geniet elke dag van mijn AquaCell”

Dolgelukkig is Keegstra met zijn AquaCell. “Ik wilde een optimaal plaatje en dat heb ik gekregen. Ik geniet hier elke dag van. En ik ben heel blij voor mijn trouwe huishoudelijke hulp, dat die niet meer hoeft te zwoegen op kalkaanslag.”

En wat vindt hij van de prijs? “Ik vind zo’n 2000 euro ex btw voor een uitstekende waterontharder, inclusief montage boven en onder de vloer en materiaal, plús zoutblokken voor de eerste periode, een hele goede investering. Je moet het in verhouding zien tot de totale renovatiekosten én de besparing die het gebruik van de AquaCell oplevert.”

“En je mag altijd langs komen!”

Het zijn waarderende woorden van een vakman voor installateurs die in alle opzichten goed voor de dag komen. “Dit bedrijf heeft een uitstekende organisatie, met goede voorlichting, heel prettige medewerkers, vaklui met mooie apparatuur en uitstekend gereedschap en samen maken ze waar wat ze beloven en wat de klant verwacht: je kalkprobleem is opgelost. De techniek van het systeem is fantastisch: helemaal niks elektrisch of digitaal, dus hoegenaamd geen kans op storingen. En heel handzame zoutblokken voor het doorspoelen van het systeem: geen onhandige grote zakken, zoals bij andere merken. En wat ik vooral ook heel erg leuk vind: je mag in Joure bij ze in de keuken komen kijken. Met een bakje koffie erbij!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi