1. Home
  2. Ervaringen
  3. De nieuwe badkamer ziet er nog steeds als nieuw uit

“De nieuwe badkamer ziet er nog steeds als nieuw uit”

“Na 13 keer verhuizen eindelijk rust; én verwend met heerlijk zacht water in de nieuwe badkamer”

Striek

Striek Lemmer (Friesland)

Luitenant-generaal buiten dienst Peter Striek (66) woont sinds juli 2011 samen met zijn vrouw Anneke (eveneens 66) in de bekende Friese watersportplaats Lemmer. Eindelijk lijkt het echtpaar rust te hebben gevonden, na een in ieder geval qua verhuizingen turbulent leven. “We zijn in totaal dertien keer verhuisd”, rekent de oud-militair voor. “Dat betekende ook dertien keer ander water.”

Nieuwe badkamer

Een ervaren waterdeskundige mogen we Striek dan ook wel noemen. En juist over water willen we hem spreken, want in het nieuwbouwhuis in Lemmer is hij een meer dan tevreden eigenaar van een AquaCell-waterontharder. “In ons nieuwe huis, dat we in juli 2011 betrokken, zit een prachtige nieuwe badkamer, met veel glaswerk. Onder meer in de inloopdouche. En hadden we in andere woningen regelmatig last van kalkaanslag in de badkamer, dat hebben we in die nieuwe badkamer niet. Sterker nog: de nieuwe badkamer ziet er nog steeds als nieuw uit! Natuurlijk moeten we regelmatig schoonmaken, maar poetsen op kalkaanslag, dat hoeft door de AquaCell niet meer in de nieuwe badkamer.”

In functie woonde Striek in veel plaatsen – en dat niet alleen in Nederland. De militair woonde onder meer in Hamburg (“Daar was het water erg hard”), in Zeven, ten noorden van Bremen (“Veel minder hard”) en in Brussel. In die Belgische hoofdstad maakte hij ook kennis met het fenomeen waterontharder. “Dat was een gigantisch groot ding, met een vat, waar je zakken vol zout in moest gooien.” Het formaat sprak hem tegen, maar het principe hield hij in zijn achterhoofd voor later.

Vereniging Eigen Huis

Toen zij later een nieuwbouwhuis in Friesland betrokken, besloot het echtpaar inderdaad op onderzoek uit te gaan naar een passende oplossing voor het probleem van kalk in het leidingwater. “Ik zocht op internet en vond daar dan haast logischerwijs de site van AquaCell. Een collega uit Diepenveen vertelde dat ze er ook één hadden. Die was zeer tevreden.” Maar de familie Striek gaat niet over één nacht ijs; zij gingen verder op onderzoek uit. “Ook de Vereniging Eigen Huis gaf een positief oordeel. Dan moet het wel goed zijn, was de conclusie.”

Striek is een kritische consument. “Een bedrijf moet de beloftes wel nakomen.” Dat is bij AquaCell het geval, weet hij nu. Vlak na oplevering van de nieuwe woning werd de waterontharder geïnstalleerd. “We zijn heel tevreden! De installatie ging soepel, ze halen niet je hele huis overhoop maar werken het apparaat mooi weg. Niet alleen scheelt het een hoop poetswerk in de nieuwe badkamer, maar het levert nog veel meer voordeel op. Zo gebruiken we minder zeep en shampoo en je hebt geen wasverzachter meer nodig. Je merkt het echt in het hele huis. En het zachte water is heerlijk, je raakt een beetje verwend.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi