1. Home
  2. Ervaringen
  3. Douchen zonder eczeem én nooit meer kalkaanslag

“Douchen zonder eczeem én nooit meer kalkaanslag”

In Huizen (NH) is de hardheid van het water niet uitzonderlijk hoog. Toch kon de huid van mevrouw De Vita het water niet verdragen. De AquaCell bleek een simpele, maar ideale oplossing om in één klap af te zijn van eczeem, kalkaanslag in de badkamer, én onderhoud aan het espressoapparaat.

Familie De Vita

Familie De Vita Huizen (Noord-Holland)

Jeukende, rood geworden huid

Hij is zeker niet de eerste en zal beslist ook niet de laatste zijn met zijn lofzang over zacht water. Franco De Vita had ze zelf ook al gehoord, die verhalen, vóórdat hij besloot om een AquaCell aan te schaffen. “Mijn vrouw reageert allergisch als ze kraanwater op haar eczeem-gevoelige huid krijgt. Echt heel vervelend. Ze kan dan maar heel kort douchen en dan nog heeft ze een heftig jeukende, rood geworden huid.”

“Op vakantie in de bergen van Zuid-Tirol leverde een douche geen enkel probleem op. Heel anders dan thuis dus. Een kennis bracht ons vervolgens op het idee dat bergwater zacht is en dat je thuis je water ook zacht kunt maken. Ik ben toen gaan googelen en dan kom je al snel bij de AquaCell uit. Dat zag er goed uit.”

Het resultaat was overtuigend; direct na installatie had mevrouw De Vita al veel minder last. “Ze kan nu echt lang onder de douche blijven staan zonder nare gevolgen. Een wereld van verschil.”

Nooit meer het espressoapparaat ontkalken

Franco ontdekte verder dat zijn mooie espressoapparaat geen ontkalkingsbeurten meer nodig had. “Dat was elke maand best een opgave. Dure ontkalkingstabletten en een procedure van een uur. Anders liep de machine niet meer goed door. Maar nu doe ik dat niet meer; de AquaCell doet het voor me. We zijn inmiddels meer dan een half jaar verder en de machine loopt nog steeds perfect!”

Voordelen rechtvaardigen prijs

Iets soortgelijks met de wasmachine en de mooie inloopdouche. Sinds de AquaCell er staat gebruiken de De Vita’s nog maar een derde van de voorgeschreven hoeveelheid waspoeder en het schoonhouden van de douche stelt nog maar weinig voor zonder kalk in het water. Een perfect resultaat. “Dat is allemaal mooi meegenomen”, zegt Franco De Vita, maar het zou voor ons niet de belangrijkste reden geweest zijn om de AquaCell aan te schaffen.

Sinds de AquaCell er staat gebruiken de De Vita’s nog maar een derde van de voorgeschreven hoeveelheid waspoeder en het onderhoud van een douche zonder kalkaanslag stelt maar weinig voor. AquaCell kost zo’n 2000 euro met inbegrip van 5 jaar garantie. “Alle voordelen rechtvaardigen ruimschoots de prijs, anders hadden we het niet gedaan. Ja, wij zijn héél erg tevreden!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi