1. Home
  2. Ervaringen
  3. Eindelijk verlost van dat poetsen

“Eindelijk verlost van dat poetsen”

De familie Vleeming is een jong gezin in Hoofddorp. Moeder Salomé: “Mijn man Kees en ik werken beiden in het onderwijs. We hebben drie kinderen: een dochter van 9 en twee zoons van 8 en 4. Niet zo lang geleden hebben we een nieuw huis gekocht.”

Familie Vleeming

Familie Vleeming Hoofddorp (Noord-Holland)

In dat huis hebben jullie een AquaCell waterontharder laten plaatsen. Kun je je het
moment nog herinneren dat je besloot ‘En nú komt er een AquaCell’?
Jazeker. We gingen op bezoek bij vrienden in Friesland. Die hadden ook net een nieuw huis. Dan vraag je elkaar dus uit, over de inrichting en over wat dingen hebben gekost. Ik wilde weten ‘Wat is de aanschaf waar je meest blij van bent geworden?’ En onze vriendin zei: ‘Mijn waterontharder.’ Op dat moment wist ik het zeker; die AquaCell komt er bij ons in. We hadden het er thuis al vaker over gehad, maar nog niks besloten.

En nu heb je er dus zelf een. Ben je net zo blij als je vriendin?
‘Oh zeker. Ik voelde het verschil gelijk; heerlijk zacht aan je handen. En alles blinkt je tegemoet: de wastafel, het fonteintje in de wc. Dat zijn van die beruchte plekken voor kalk. Maar nu geen vlekje meer te zien. En eindelijk verlost van dat poetsen in de badkamer. Ik moet je bekennen dat ik nog wel een of twee keer per week de handdoek langs glas en tegeltjes haal, maar mijn man en de kinderen echt niet. Het hoeft eigenlijk ook helemaal niet.

Hoe ging de plaatsing? Nog tegen problemen opgelopen?
Nee hoor. Het ding is niet groter dan een koffertje en hij kon er met gemak bij in de meterkast. De plaatsing ging vlot, het was een aardige monteur en de service blijkt voortreffelijk te zijn.

Wat is het mooiste wat de AquaCell je gebracht heeft?
Poeh…! Dat je geen last meer hebt van kalk, natuurlijk. Maar ook de smaak van het water: vriendjes van de kinderen vinden het lekkerder dan thuis. En wat ik vooraf al hoopte: het effect op de huid. We hebben alle vijf ’s winters last van een droge, schilferige huid. Maar die voelt nu zóveel beter aan, zóveel zachter!

Kun je je nog een leven voorstellen zonder AquaCell?
Kunnen wel, maar willen niet!

En als je ooit nog eens zou verhuizen, wat gebeurt er dan met de AquaCell?
Die nemen we mee. En anders kopen we meteen een nieuwe.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi