1. Home
  2. Ervaringen
  3. Geen kalkaanslag, verlichting van huidproblemen

“Geen kalkaanslag, verlichting van huidproblemen”

Bijna elk gezinslid bij de familie Van Vossen kampte met een huidprobleem. Totdat er een AquaCell werd aangeschaft. Kalkvrij water geneest geen eczeem, maar het geeft vaak zó’n verbetering van de symptomen dat mensen er dolgelukkig mee zijn. “Wij in elk geval wel”, zegt Wim van Vossen. Leuke bijkomstigheid: het huis blijft ook nog eens helemaal vrij van kalkaanslag.

Familie Van Vossen

Familie Van Vossen Dirksland (Zuid-Holland)

In huize Van Vossen kampen bijna alle gezinsleden in meer of mindere mate met een vorm van eczeem. Dat zacht water de symptomen kan verlichten, daar hadden ze al vaker van gehoord. Maar op vakantie in Zwitserland hadden ze het ook gevóeld; het water daar is van nature heel zacht en alle gezinsleden hadden er veel minder last van een rode huid en jeuk.

Afgelopen zomer werd de knoop doorgehakt: er moest een AquaCell in huis komen. Bij een eerdere zoektocht had Wim van Vossen, beroepsfotograaf te Dirksland, wel een ander systeem gevonden dat leek te werken, maar het scheen ook erg onderhoudsgevoelig te zijn. Dit keer bleef hij op internet bij de AquaCell hangen. Die heeft geen elektriciteit nodig en in feite geen onderhoud, behalve dat er eens in de zoveel tijd twee zoutblokken in moeten.

Zacht water bleek balsem voor de huid

“Mijn zus heeft er zo een”, zegt Van Vossen, “en die is er heel enthousiast over. Ik heb het water bij haar natuurlijk geprobeerd en dat is écht zacht. Letterlijk: alsof er een beetje crème in zit. En wat we inmiddels zelf thuis hebben ervaren: de koffie is véél lekkerder!”

Het geloof en vertrouwen in het product was er dus al, maar toch vroeg Van Vossen een demonstratie aan huis aan. “Dat was een hele goede, prettige ervaring en daarmee waren we helemaal over de streep.” Lachend: “Maar eigenlijk hadden we stiekem al vóór die demonstratie ons besluit genomen.”

Jaren terug hadden ze de stap al willen maken; de aanschaf van een AquaCell. “Maar om eerlijk te zijn: het kon toen niet uit. Het was zakelijk gezien een heel zware tijd voor ons.” Nog steeds vindt hij de prijs een ‘pittig bedrag’ maar hij noemt de uitgave van ruim 2000 euro ‘heel verantwoord’. Hij is blij, nee: heel enthousiast, dat ze voor een AquaCell hebben gekozen, want heel het gezin heeft er boven verwachting profijt van.

Eczeem is minder of zelfs verdwenen

De effecten van het zachte water op de huid van de verschillende gezinsleden was verbluffend. “Ons jongste dochtertje moest altijd helemaal met teerzalf worden ingesmeerd en dan een speciaal pakje aan. Altijd jeuk, altijd krabben. Maar sinds de AquaCell is het eczeem op haar rug verdwenen.” Bij Wim van Vossen zelf zijn de eczeemplekken nog steeds wel zichtbaar, maar het vurige karakter ervan is verdwenen. “Ik noem het een geweldige verbetering.” Bij zijn echtgenote en een andere dochter is het eczeem zo goed als weg. “Dit is pure winst; we zijn laaiend enthousiast.”

Mooi meegenomen: geen kalkaanslag meer

En oh ja: er is natuurlijk nog meer winst. De meeste mensen schaffen een AquaCell aan om van het moeizaam wegpoetsen van kalkaanslag verlost te zijn. Geen doffe badkamertegels en douchewanden meer, geen aangekoekte kranen en waterkokers, geen witte vlekjes op de net gewassen auto. “Je hebt inderdaad veel minder schoon te maken en dus veel minder ergernis over dat steeds terugkerende probleem”, stelt Van Vossen vast. “Verdwenen kalk komt niet meer terug.”

Een hartstikke vriendelijk bedrijf

Maar meer nog dan dat waardeert Wim van Vossen de manier waarop het contact met het bedrijf Aquacombi verloopt. “Uiterst vriendelijk en voorkomend aan de telefoon. Ook een bezoek aan het bedrijf – wij halen er zelf de benodigde zoutblokken op – is een klein feest. Zo hartelijk als je ontvangen wordt. De monteur die het apparaat zou komen installeren belde ons vóór de afgesproken installatiedatum: ‘Ik heb vanmiddag een gaatje vrij. Als u wilt kom ik de AquaCell vast plaatsen’. Nou, waar kom je dat nog tegen? Daar kunnen veel bedrijven wat van leren.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi