1. Home
  2. Ervaringen
  3. Het beste systeem voor zacht water door heel het huis

“Het beste systeem voor zacht water door heel het huis”

Als het om scheikundige processen en systemen gaat kun je Daniël van Soest niets wijsmaken. Zijn afstudeerproject was een groot raffinagesysteem. Toen hij een oplossing zocht voor het harde kraanwater bij hem thuis, was hij snel overtuigd: de AquaCell is verreweg het beste systeem.

Familie Van Soest

Familie Van Soest Rotterdam (Zuid-Holland)

Daniël van Soest wilde óók, net als veel van zijn buren, het probleem van hard Rotterdams kraanwater tackelen. Hij vergeleek alle systemen die hij kon vinden en kwam tot de conclusie dat de AquaCell met kop en schouders boven de anderen uitstak. Van Soest mag dat hardop zeggen want hij studeerde chemische technologie; de AquaCell heeft geen geheimen voor hem.

Géén antikalkmiddelen in de badkamer!

“We hebben een nieuwbouwwoning met een mooie keuken en dito apparatuur. De inloopdouche van de badkamer heeft een twee meter brede glaswand en de wandtegels zijn van een relatief zachte natuursteen. Daar kun je niet met agressieve ontkalkingsmiddelen op tekeer gaan. Het binnenwerk van de douchekraan moest al twee keer vervangen worden en de Quooker in de keuken kwam niet meer op de hoogste temperatuur.”

Simpele, betrouwbare mechanica

Bij de meeste apparaten wordt het regeneratiezout – nodig om de verzamelde kalk af te voeren – geleverd in zakken van 20 kilo. “Veel te onhandig en zwaar. Bij andere systemen – zoals die van een buurman – zit je verplicht vast aan een onderhoudscontract. Die andere systemen hebben een watermeter vóór het onthardingselement; dat verkalkt na bepaalde tijd natuurlijk. Vandaar dat verplichte onderhoud. Verder werkt de AquaCell zonder elektriciteit; alles op pure waterkracht. Ik werk in de wereld van software en computertechnologie, maar ik houd van deze simpele, betrouwbare mechanica. Dat alles trok mij over de streep voor AquaCell.”

De kwaliteit rechtvaardigt de prijs

Bleef nog wel één vraag over: “Waarom is de AquaCell duidelijk duurder dan andere merken? Van Soest beredeneerde het antwoord zelf: “Je zit niet aan een onderhoudscontract vast – dat bespaart weer – en alles wijst erop dat dit een absoluut topproduct is. Kwaliteit kost geld. Bovendien blijken klanten zeer te spreken over de service en klantvriendelijkheid van het bedrijf.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi