1. Home
  2. Ervaringen
  3. Het plezier van zwarte auto’s wassen met zacht water gemaakt door de AquaCell

“Het plezier van zwarte auto’s wassen met zacht water gemaakt door de AquaCell”

Frank de Keijzer wist niet dat hij behoefte had aan een waterontharder. ’t Was nooit bij hem opgekomen. Totdat – nota bene tijdens een online computerspel – plotseling die pop-up verscheen; een AquaCell ontharder maakt je kraanwater heerlijk zacht, rekent af met kalkaanslag en spaart je portemonnee. “Méér dan waar”, is zijn conclusie.

Frank de Keijzer

Frank de Keijzer Heerhugowaard (Noord-Holland)

De pop-up maakte hem nieuwsgierig; zulke claims, daar wilde hij wel het fijne van weten. Dus stortte hij zich in de materie, werd enthousiast en vroeg een demonstratie aan huis aan. Die vond hij zó overtuigend, dat hij direct om was. De AquaCell moest er komen en zo geschiedde het. “Het eerste wat je opvalt is hoe het aanvoelt aan je handen: een soort fluwelen zachtheid. Je hebt ook veel minder zeep nodig.” Daar zou het gezin nog op hilarische wijze achter komen.

Kalkvrije ‘sneeuw’ na auto wassen

“Wat nou? Heeft het gesneeuwd?” Franks echtgenote keek met ongelovige ogen naar buiten. “Nee, ik heb mijn auto gewassen”, verklaarde Frank. Dat doet hij altijd lekker met de hogedrukspuit en natuurlijk een autoshampoo in het reservoir. “Ik wist niet wat me gebeurde! Enorme hoeveelheden schuim kwamen er uit dat ding. Ik was allang klaar en uren later zag het er nóg uit alsof zich sneeuw had opgehoopt.”

Er kwam nog een verrassing bij. “Mijn vrouw en ik hebben allebei een zwarte auto. Iedereen met z’n kleur auto kent het probleem; na een wasbeurt blijven er – als je de lak niet droog poetst – allemaal van die witte vlekjes op zitten. Maar sinds we zacht water hebben is dat over; we kunnen de auto’s gewoon vanzelf op laten drogen.”

Koffiemaker signaleert geen kalk meer

Maar als hij die voordelen niet had voorzien, waarom dan toch tot de aanschaf overgegaan van iets dat hij nooit gemist had? “Wat me aansprak was dat apparaten waar water doorheen gaat er door ontzien worden: warmwaterkranen, cv –ketel, boiler, waterkoker en koffieapparaten. We hebben een luxe bonenkoffiezetter met een waarschuwingslampje als er teveel kalkaanslag is en-ie ontkalkt moet worden. Maar sinds de AquaCell er staat heeft dat nooit meer gebrand.”

Frank de Keijzer mag een spontane aankoop hebben gedaan, onbezonnen was hij niet. “Ik heb de AquaCell op internet vergeleken met andere systemen en hij kwam gewoon als beste uit de bus. Hij doet perfect wat je ervan verwacht en wat ik héél mooi vind: zonder stroom nodig te hebben!”

‘Prachtig product, mooie techniek’

Hij controleerde ook de voorgespiegelde besparingen op schoonmaakmiddelen en levensduur van apparaten. “Ik denk dat die 400 euro per jaar reëel zijn en dan heb je dus met vijf jaar je aanschaf er uit. Maar er zijn daarnaast voordelen die je helemaal niet in geld kunt uitdrukken: de mooie blauwe tegels en de glaswanden van onze badkamer blijven kalkvrij, na drie maanden komt er zelfs kalk los uit de kranen! En dan dat heerlijk zachte gevoel aan je huid.”

Voor de vertegenwoordiger in reinigingsmiddelen – die dus wel weet waarover hij praat – is de AquaCell waterontharder een ‘prachtig product’ met een heel mooie techniek. “Ik sta er honderd procent achter. Als ik dit product in mijn portefeuille had, dan weet ik zeker dat ik het héél goed zou verkopen!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi