1. Home
  2. Ervaringen
  3. Houten heeft zacht water? Joca en Ronald Verbeek wel want die hebben een waterontharder...

“Houten heeft zacht water? Joca en Ronald Verbeek wel want die hebben een waterontharder...”

Nou, ik ben Joca en ik woon en werk in Houten, ik ben beeldend kunstenaar en ik woon hier samen in dit huis met Ronald.

Joca en Ronald Verbeek

Joca en Ronald Verbeek Houten (Utrecht)

Toen ik hier hier net in Houten kwam wonen was de kalkaanslag in de douche enorm. Om dat schoon te maken en die kalk te verwijderen was vreselijk.

In Houten hebben ze nu wat nieuws. De waterhardheid is naar beneden gegaan. Onze waterontharder hebben we dus uitgezet omdat we dachten dat we die niet meer nodig hadden. Maar, vanochtend onder de douche kon ik het gelijk merken.

Het grootste voordeel? Dat is toch de kalk. Dat ik geen kalkaanslag meer heb. En, ook je huid. Dat vind ik toch ook wel lekker. Gewoon dat water over je lijf en dat je gewoon geniet van het water. Dat is heel erg lekker.

Ik ben Ronald Verbeek, getrouwd met Joca. Toen we dus nog dat harde water hadden voordat we de waterontharder lieten installeren dan was het aan het einde van de week echt krabben om die kalkaanslag eraf te krijgen.

Een paar honderd euro per jaar kan je zo bespraken door veel minder wasmiddelen te gebruiken, nooit je koffiezetapparaat te ontkalken en noem al die apparatuur maar op waar de kalk aan blijft hangen. Een bakje thee zetten zonder de velletjes, kortom: heel veel gebruiksgemak en ook nog een financieel voordeel.

Dus, ik zou zeggen: schaf zo'n AquaCell waterontharder aan want in 5 á 6 jaar heb je de investering er eigenlijk al uit....

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi