1. Home
  2. Ervaringen
  3. Ik adviseer mijn klanten regelmatig om er ook één aan te schaffen

“Ik adviseer mijn klanten regelmatig om er ook één aan te schaffen”

Ik adviseer mijn klanten regelmatig om er ook één aan te schaffen”

Kaj-jan Koezen

Kaj-jan Koezen Meppel (Drenthe)

Kaj-jan Koezen (Meppel) is Ontwerper bij architectenbureau Koezen Architecten en zeer enthousiast over AquaCell. Toen hij en zijn vriendin zo'n zes jaar geleden vanuit het westen naar Meppel verhuisden, waren er veel dingen die hen bevielen. Maar één zaak ging hen steeds meer tegenstaan: de kleding die ze droegen, werd steeds stugger. “En het begon te kriebelen, erg irritant.” Zaak om naar een oplossing te zoeken. Die vonden ze uiteindelijk in de AquaCell-waterontharder.

Veel mensen die voor een waterontharder kiezen, motiveren die keuze omdat ze tabak hebben van het vele gepoets in huis. Badkamerwanden, kranen en douchekoppen die wit uitslaan: ze vormen de geijkte argumenten om op zoek te gaan naar een apparaat dat leidingwater ontdoet van kalk. Kaj-jan (37) en zijn vriendin (36) profiteren sinds ze vijf jaar geleden hun AquaCell lieten installeren ook van die voordelen, maar waar het hen het meest om ging: de kledingstukken die ze dragen voelen weer net zo aan als destijds in Delft.

“Het lijkt er wel op dat we in Delft extra zacht water hadden. Misschien gaat het wel om duinwater ofzo, maar in ieder geval hadden we daar water dat een stuk fijner aanvoelde en dat onze kleren lekker soepel maakte nadat ze gewassen waren. Ook zorgde de kleding niet voor huidirritatie, terwijl dat na verhuizing naar Meppel dus wel het geval was.”

Geen gekriebel meer

De verhuizing naar het oosten van het land beviel prima, maar er moest alleen nog een oplossing gevonden worden voor het gekriebel. “Vrienden van ons hadden het ook ervaren. Met hen spraken we voor het eerst over een waterontharder.” Klaarblijkelijk was de kalk in het Meppelse water de boosdoener, want nadat er in huize Koezen een AquaCell was geïnstalleerd, verdween de huidirritatie. Bovendien voelde de kleding van het stel ook een stuk soepeler, zachter en prettiger aan.

Daarnaast ondervinden ze ook de voordelen die anderen meestal als reden tot aanschaf van een ontkalkingsapparaat aangeven. “Vrijwel geen aanslag meer op de wanden en aan kranen. We hebben in ons huis een aantal designkranen gemonteerd met een speciaal filter. Dat konden we er nu uithalen: de kranen blijven mooi blinkend. Bovendien gebruiken we in de wasmachine aanzienlijk minder waspoeder.” Kaj-jan lacht als hij terugdenkt aan de eerste periode na installatie: “Er kwam werkelijk waar voor 10 jaar aan troep uit de leidingen. Die waren in die tijd blijkbaar behoorlijk aangetast en de AquaCell zorgt er dus niet alleen voor dat de leidingen niet langer door kalk worden belast, ze worden zelfs schoner gemaakt!”

Kaj-jan Koezen is ontwerper van beroep. Hij werkt bij de eigen familiepraktijk Koezen Architecten. Doordat hij zelf enthousiast is over de AquaCell-waterontharder en ook uit eigen ervaring kan vertellen wat zo'n apparaat kan doen, durft hij bij klanten zeker ook wel de mogelijkheden ervan aan te stippen. “Ik adviseer mijn klanten regelmatig om in ieder geval over aanschaf na te denken. Sowieso bij nieuwbouw is het handig, omdat de aanschaf mee kan worden gefinancierd. Bovendien kun je er dan met het ontwerp van een woning ook rekening mee houden. Het is een klein apparaat, dat bij ons gemakkelijk in de meterkast paste. Maar als je vooraf weet dat er een AquaCell in het gebouw wordt geplaatst, kun je de ruimte er daadwerkelijk voor creëren en reserveren.”

Kaj-jan weet na 5 jaar AquaCell wel dat hij er niet meer zonder wil. “Sterker nog: mochten we ooit gaan verhuizen, dan gaat de waterontharder zeker mee!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi