1. Home
  2. Ervaringen
  3. Ik mag graag iets uitproberen, dus ik dacht: ik doe het gewoon

“Ik mag graag iets uitproberen, dus ik dacht: ik doe het gewoon”

Mevrouw Benschop uit Hengelo liet een waterontharder plaatsen:

Mevrouw Benschop

Mevrouw Benschop Hengelo (Overijssel)

Enkele maanden geleden besloot mevrouw Benschop (89) een AquaCell waterontharder te laten installeren. Een goede beslissing, want sinds die tijd heeft ze veel minder last van haar tere huid. Ook glanst haar bestek als nooit tevoren en lijkt zelfs de bonte was mooier van kleur. Haar enthousiasme over de AquaCell werkt aanstekelijk: inmiddels hebben vier van haar kinderen er ook eentje aangeschaft.

Ze las voor het eerst iets over de AquaCell in een advertentie. "Die advertentie ging over een jong gezin met twee kinderen. Een van de zoons had last van een huidaandoening en dat werd stukken minder door die waterontharder van AquaCell. Ik heb zelf ook last van een tere huid en ik mag graag iets uitproberen, dus ik dacht: ik doe het gewoon."

Goed gevoel over

"Het was wel een behoorlijke aanschaf, meer dan tweeduizend euro, maar ik had er een goed gevoel over. Dus ik heb mijn intuïtie gevolgd en ik moet zeggen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad. Mijn gevoelige huid, waar ik vooral ’s nachts last van had, is nu veel zachter. Het is niet helemaal weg, maar het gaat echt stukken beter."

Glanzend bestek

Het zachte water bleek niet alleen een gunstige uitwerking op haar huid te hebben, maar ook op het bestek, zo ontdekte mevrouw Benschop. "Iedere keer als ik mijn bestekla open doe, word ik blij," vertelt ze lachend. "Zo mooi glanst het. Dus ik word er keer op keer aan herinnerd dat ik de juiste beslissing heb genomen. Ik heb zelfs het idee dat de bonte was nu mooier van kleur is, maar dat kan ook de verbeelding zijn. Hoe dan ook, ik geniet er elke dag van."

Bij iedereen aanbevolen

Mevrouw Benschop is zo enthousiast over de kwaliteit van haar water dat ze de AquaCell bij al haar zoons en dochters heeft aanbevolen. "Vier van mijn kinderen hebben er inmiddels eentje aangeschaft. En toen ik gevraagd werd om mee te doen aan dit interview, twijfelde ik in eerste instantie. Maar mijn kinderen zeiden: doe het toch mam. En ze hebben gelijk, hoor. Ik heb er ook via een verhaal in de krant van gehoord en ben er gelukkig mee geworden. Dat gun ik anderen ook."

Geen kalkaanslag meer

En zijn de kinderen net zo blij met de AquaCell als mevrouw Benschop zelf? "Voor zover ik weet wel, ja. Een van mijn zoons had een vrij nieuwe badkamer, maar daar zat al meteen kalkaanslag op. Daar hebben ze nu helemaal geen last meer van."

Goed begeleid

Ook over de service is mevrouw Benschop tevreden. "Het is fijn dat er vooraf iemand komt om je te informeren. Die heeft ook meteen gekeken waar het apparaat het beste geplaatst kon worden. Ik heb zelf een grote kelder en daar kon ie ruimschoots in. Maar bij mijn kinderen paste de AquaCell maar net in het kastje. Ik vind dat ze ons daarbij erg goed begeleid hebben."

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi