1. Home
  2. Ervaringen
  3. Johnny de Jonge: levenslang kalkvrij water

“Johnny de Jonge: levenslang kalkvrij water”

Johnny de Jonge: zeeuws expert voor kalkvrij water bij Fries familiebedrijf Aquacombi

Johnny de Jonge

Johnny de Jonge Middelburg (Zeeland)

De AquaCell waterontharder van Aquacombi is klein en zo gemonteerd en dan heeft u een levenlang plezier van kalkvrij water in huis. U heeft geen last meer van kalkaanslag in badkamer en keuken, dus dat scheelt een hoop schoonmaakwerk. Daarnaast slijten apparaten als wasmachines en vaatwassers niet meer door kalkaanslag, dus ze gaan langer mee. En douchen met kalkvrij water is ook nog eens veel prettiger: uw huid en haar worden er veel zachter van.

Zo goed als ieder huishouden, en ook de zakelijke markt, kan zijn voordeel doen met deze uitvinding. De AquaCell is klein genoeg om in de meeste huizen in de meterkast te passen. “En na de montage heeft u er geen omkijken meer naar, want het apparaat is geheel onderhoudsvrij”, vertelt Johnny de Jonge. Hij is vertegenwoordiger van Aquacombi in Zeeland. “U hoeft alleen het zout af en toe bij te vullen.” Dat is nodig voor de reiniging van de AquaCell. Het apparaat wordt zo kort mogelijk na de watermeter aangesloten. Zo kan het al het binnenkomende water in uw woning ontharden met behulp van de twee harscellen. Hierin blijft de kalk achter en het zout zorgt ervoor dat de filters weer schoon worden. “Het reinigen gebeurt automatisch, dus ook daarvoor hoeft u niets te doen.” En wanneer de ene cel gereinigd wordt, doet de andere het werk, waardoor u altijd over schoon water beschikt.

Garantie

U kunt de waterontharder zelf monteren, maar u kunt ook vragen of een monteur van Aquacombi het voor u doet. Deze klus is in tweeënhalf uur geklaard. Een waterontharder aanschaffen levert dus slechts een beetje werk op, maar daarna kunt u jaren genieten. “Het apparaat bevat geen elektronica, dus dat kan ook niet kapot gaan en het verbruikt geen stroom, want het werkt puur op de waterdruk”, legt De Jonge uit. Bij aankoop van een AquaCell krijgt u vijf jaar garantie op alles. Daarnaast biedt Aquacombi tien jaar garantie op de onderdelen en dertig jaar garantie op de harscellen. “Dat kunnen we doen, omdat we voor honderd procent achter ons product staan”, vertelt de Zeeuw.

Comfort

De Jonge kwam in aanraking met Aquacombi toen hij zelf een waterontharder wilde aanschaffen. Hij weet daardoor als geen ander hoeveel comfort het apparaat oplevert. “Je hoeft veel minder schoon te maken, want bijvoorbeeld kranen blijven mooi door ze alleen even af te wrijven met een doekje. Om kalkaanslag weg te krijgen, moet je agressieve producten gebruiken, waardoor de beschermlaag van de kraan ook verdwijnt. Daardoor wordt de kraan weer sneller vies.” Met een waterontharder is dat probleem verleden tijd. “En bij wasmachines en vaatwassers isoleert de kalk, waardoor je steeds meer energie nodig hebt voor hetzelfde rendement.” Daardoor is een kalkvrij water ook goed voor het milieu en uw energierekening.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi