1. Home
  2. Ervaringen
  3. Judith en Herman Korenblik uit Neede: Auto wassen zonder kringen en een huid zonder psoriasis

“Judith en Herman Korenblik uit Neede: Auto wassen zonder kringen en een huid zonder psoriasis”

Ik ben Herman Korenblik en ik woon in Neede. Al bijna 61 jaar, ik ben een geboren en getogen Needenaar. Ik heb een vrouw en kinderen, een prettige werkomgeving en ik woon in een mooie buurt.

Judith en Herman Korenblik

Judith en Herman Korenblik Neede (Gelderland)

Van het ene op het andere moment moest er een nieuwe douche komen en een nieuwe badkamer. Op dat moment kwam Gerrit in beeld voor de waterontharder.

Toen zei ik meteen: we doen hem in de bijkeuken. We zetten hem tussen de wasmachine en de diepvrieskast, daar kan die mooi tussen. Hij is toch zo compact als een computerkastje. Er kan niks mee gebeuren.

Je kon het heel gauw zien dat er een waterontharder was. Je kon het op de WC zien, en op de douche en op de ramen. En, je kon het zien bij het auto wassen en dat doe ik veel. Je ziet dan meteen dat je een waterontharder hebt, er zijn geen kringen meer.

Ook in de pannen en potten en in de vaatwasser en wat dies meer zij. Het is ideaal. Echt ideaal. Nog steeds.

Ik ben Judith Korenblik en ik ben getrouwd met Herman. Ja, het is wel

aan te raden om zo'n waterontharder te kopen want het is het behoud van je apparatuur. De wasmachine gaat langer mee en de vaatwasser gaat langer mee.

Ik heb al sinds mijn derde jaar psoriasis. Sinds het gebruik van de AquaCell waterontharder merk ik dat mijn huid erop vooruit is gegaan. Ik heb minder vlekjes, het voelt gewoon prettiger aan.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi