1. Home
  2. Ervaringen
  3. Kalkaanslag wilden we in onze nieuwbouwwoning niet meer

“Kalkaanslag wilden we in onze nieuwbouwwoning niet meer”

“Een nieuw huis, een nieuwe start: het juiste moment om een AquaCell te kopen,” aldus de 35-jarige Nishan Jonkers. “En een enorme hekel aan schoonmaken is ook een goede reden,” lacht hij. Toen Nishan en zijn vrouw in Vleuten kwamen wonen woonden ze eerst in een huurwoning. Daar zagen ze al snel dat de douche verkalkte, ook al maakten ze netjes alles droog. “Maar ja, als huurder heb je het niet voor het zeggen.” “Aangezien wij altijd goed voor onze spullen zorgen, wilden wij dat niet meer.” Daar begon zijn zoektocht naar de beste oplossing tegen kalkaanslag. Hij vergeleek geduldig en uitgebreid.

Familie Jonkers

Familie Jonkers Vleuten (Utrecht)

Eigenlijk is het ooit allemaal begonnen bij zijn schoonouders. Die wonen in Zutphen. Het water is daar heel hard, maar zij hebben er bij de bouw van hun huis ook een systeem tegen kalk in laten bouwen. Hij vond het altijd heel relaxed om daar te douchen: “Mijn droge huid voelde dan veel fijner aan. Ik was dus al wel bekend met het feit dat er zo’n apparaat bestond. De ervaring met kalkaanslag in het huurhuis maakte het nog duidelijker dat wij er ook een wilden.” Hij vervolgt: “ In ons eigen nieuwbouwhuis wilden we alles picobello: allemaal nieuwe apparaten zoals een Quooker. Ook hebben we het zo ingericht dat we zo min mogelijk hoeven schoon te maken.”

Verschillende aanbieders

“Toen ik me ging oriënteren stuitte ik al gauw op AquaCell. Ik heb uitgebreid vergeleken met andere partijen, maar de een was veel te groot en dus niet makkelijk weg te werken en de ander was weer elektrisch. Met een bedrijf heb ik nog wel wat langer doorgesproken, maar die vroegen drieduizend euro en dat vind ik te veel. De een vraagt hoge installeringskosten en de ander eist weer dat er tijdens de bouw al gaten in de vloer worden geboord. Ik heb gesprekken gehad met vier verschillende aanbieders.” Hij moet een beetje lachen: “Uiteíndelijk doen ze allemaal ongeveer hetzelfde, alleen een steekt erbovenuit.”

“En de dikste plus is nog wel dat ‘ie onderhoudsvrij is.”

Dat gaf de doorslag

“Het contact met AquaCell beviel me het best. Rond de tijd dat mijn huis werd opgeleverd, kreeg ik een telefoontje of ze langs mochten komen. Op kratjes bier als stoelen hebben we de demo bekeken. We is in dit geval: ik en mijn schoonvader. Die heeft er zelf een en vraagt dus enorm door. Uiteindelijk kwam naar voren dat het apparaat alleen op waterdruk werkt, dus geen elektriciteit gebruikt en daardoor vrijwel geen storingen heeft. Ook past het makkelijk in de meterkast. Dat bij elkaar gaf de doorslag.” Enthousiast: “En de dikste plus is nog wel dat ‘ie onderhoudsvrij is. Hij wordt neergezet en je hebt er geen omkijken meer naar.”

Betalingsregeling mogelijk

“Een week later stond er een monteur voor de deur, die heeft het echt subliem gedaan! Hij heeft het mooi geïnstalleerd in de meterkast zodat er nog plek is voor andere dingen. Bovendien was ik heel blij dat er een betalingsregeling mogelijk was. Terwijl je er alvast van kan genieten, betaal je gespreid over zes maanden de AquaCell - die ruim 2000 euro kost - af. Dat is te overzien.”

Genoeg te doen

“We hebben een kleine van tweeëneenhalf en er is een baby op komst. Dus we hebben genoeg te doen. Dat was ook een reden om door te pakken. Je hoeft dan gewoon een stuk minder schoon te maken. We vinden het belangrijk dat het huishouden goed geregeld is, dus ieder levert zijn bijdrage. Nu met de AquaCell hebben we een schoon huis, lekker water en mijn huid is ook tien keer beter. We genieten!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi