1. Home
  2. Ervaringen
  3. Kalkvrij water in Grou bij Wiep en Bert Kranenberg in Grou: De zachte was droogt sneller...

“Kalkvrij water in Grou bij Wiep en Bert Kranenberg in Grou: De zachte was droogt sneller...”

Ik ben Wiep Kranenberg, ik woon samen met mijn mijn in Grou. Al vijftien jaar. We hebben een Zweedse woning en we wonen daar met enorm veel plezier.

Wiep en Bert Kranenberg

Wiep en Bert Kranenberg Grou (Friesland)

Een Zweedse woning kenmerkt zich door het feit dat de gevels twee keer per jaar schoongemaakt moeten worden. Dat doe ik zelf.

Voorheen gebruikte ik daar gewoon hard water voor en ik merk nu dat met het kalkvrije water vuil sneller loslaat en het droogt streeploos op.

Ruim een week nadat de AquaCell waterontharder geïnstalleerd was had ik gewoon sterk de indruk dat de was veel sneller droog was. Heel bijzonder. We hebben een was-droog combi en normaal duurde het dan anderhalve dag voordat de was droog was. En nu is het 's ochtends hangen en 's avond weer in de kast.

En dat is iets dat mij iedere keer weer verwonderd.

Ik ben Bert Kranenberg en ik ben zestig jaar en getrouwd met Wiep Kranenberg.

De AquaCell hebben wij in December gekregen. We merkten gelijk dat de smaak anders was. En ook op de handen. Je voelt gelijk dat het veel gladder is allemaal.

En onder de douche was het helemaal erg. Dat was gewoon een feest dat je er onder stond want het was net een zachte nevel en dat vond ik fijn. Je kon gelijk merken dat het anders was...

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi