1. Home
  2. Ervaringen
  3. De kraan ontkalken is met de AquaCell niet meer nodig

“De kraan ontkalken is met de AquaCell niet meer nodig”

Ze noemen zichzelf nuchtere mensen, die niet meer woorden zullen gebruiken dan nodig is. Maar wat ze over hun AquaCell waterontharder te zeggen hebben is overtuigend genoeg. Het was een verstandige investering, vindt financieel adviseur Leon de Bonte. “En we zijn zeer tevreden over het effect.”

De Bonte

De Bonte Zierikzee (Zeeland)

Badkamer kraan ontkalken

“Ik poets zelf nooit,” bekent Leon de Bonte. “Dat doet mijn vrouw.” Hoe vaak zij slag voert met kalk in de badkamer weet hij dus niet. Wat hij wel weet is dat het té vaak is en dat zij er niet bepaald gelukkig van wordt. Daarom werd zijn interesse gewekt toen hij een artikel in het huis-aan-huisblad las. Daarin stak een familie de loftrompet over hun waterontharder. “In eerste instantie werd mijn aandacht alleen getrokken omdat het mensen uit Zierikzee waren. Daar wonen wij ook.” Maar aan het eind van verhaal dacht De Bonte: “Dat zou wel eens wat voor ons kunnen zijn. Het was een erg positief verhaal.”

"Wij zijn gewoon heel erg tevreden met onze AquaCell waterontharder”

Zo’n verhaal kan het echtpaar De Bonte nu ook zelf vertellen. Want ze schaften na ampele overwegingen een AquaCell aan. “Niet omdat het een eerste levensbehoefte is, ook niet omdat het grote luxe is; je kunt het ’t beste comfort noemen.” Waarom ze nu precies bij de AquaCell uitkwamen – door dat krantenartikel of door zelf op internet te zoeken – weet hij eigenlijk niet meer. Maar hoe dan ook: hij nodigde het bedrijf uit om aan huis meer tekst en uitleg te komen geven. “Die meneer – ik geloof zelfs dat het de directeur-eigenaar was – gaf ons een demonstratie en je merkte het direct: van het ontkalkte water kreeg je heerlijk zachte handen. Datzelfde fijne gevoel op je huid hadden we ook direct nadat het apparaat bij ons was geïnstalleerd. Precies zoals we verwachtten.”

Volgens zijn echtgenote is de smaak van het water ook enorm verbeterd. “Maar ik proef dat niet zo, ik ben een beetje een smaakbarbaar; mijn smaakpapillen zijn niet zo ontwikkeld, haha.” Voor De Bonte is het effect van AquaCell op hun huishoudelijke apparatuur belangrijker. “Je wasmachine gaat langer mee,” zegt hij met een licht ironische ondertoon.” Leon de Bonte weet als financieel adviseur alles over rendement. Toch heeft hij het niet uitgerekend: wat de besparing qua levensduur en op wasmiddelen, zeep en energiegebruik precies oplevert. Maar de waterkoker laat duidelijk zien dat er iets positiefs gebeurt: er slaat geen kalk meer in aan en oude kalk laat zelfs los. “Het effect van de AquaCell is dus meetbaar!”

Is mevrouw De Bonte beetje extra gelukkig, nu ze niet meer zo hoeft te poetsen in de badkamer en op het overige sanitair? Meneer weet het niet. “We hebben het er eigenlijk niet over, we zijn niet zo van die praters.” Maar ook in stilte kun je blij zijn met ‘een stukje comfort’ zoals hij dat zelfs benoemde. “Ja, we zijn niet euforisch,” benadrukt hij nog eens in al zijn nuchterheid. “Maar wel heel erg tevreden, de kraan ontkalken is niet meer nodig”.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi