1. Home
  2. Ervaringen
  3. Met AquaCell houd je alles makkelijker schoon

“Met AquaCell houd je alles makkelijker schoon”

De voordelen van de AquaCell, het behelst een hele lijst: het pannetje waarin ze iedere dag hun eieren koken is als een wonder ineens kalkvrij, net zoals de waterkoker – die dus minder stroom gebruikt. Het schoonmaken van onder andere de glazen douchedeuren, de voegen in de badkamer en het toilet gaat veel gemakkelijker. En bovendien hebben ze daar geen chemische middelen meer voor nodig. “Kalk is poreus dus er gaan schimmels en bacteriën in zitten.”

Pim en Hannie de Jong

Pim en Hannie de Jong Krommenie (Noord-Holland)

“We hadden zo’n ding ook wel nodig, want we wonen hier in een kalkrijk gebied,” vertelt voormalig onderwijzer Pim (72). “De koffiemachine ging kapot, de douchedeuren waren aan de onderkant helemaal vies en de scharnieren zelfs kapot. Toen hebben we AquaCell op het internet gevonden. Wat me beviel aan het apparaat was dat het niet op elektriciteit werkt,  maar puur op waterkracht. Het is klein, dus makkelijk in te bouwen in de meterkast ofzo. Verder vind ik het handig dat het blokken zout zijn en geen korrels. Die voordelen van de werking van AquaCell bij elkaar opgeteld heeft ons doen besluiten een AquaCell te nemen. Hij is wel wat duurder, maar bij anderen kwamen we toch negatieve punten tegen.”

Zelfs minder tandsteen

“Het is wel heel apart,” zegt Hannie (71), “maar ik heb veel minder tandsteen. Voorheen ging ik een keer in de drie maanden naar de mondhygiëniste, die dan ongeveer een uur bezig was. Ze zegt dat ze duidelijk verbetering ziet; nu ben ik een half uur eerder klaar.” “Dat scheelt een hoop geld,” vult Pim aan. In tegenstelling tot anderen merken ze het verder niet heel erg aan hun huid en, Hannie moet hard lachen: “Mijn haar is vrij slap geworden, dat zou dan het enige mindere zijn.” Hannie heeft haar hele werkende leven boeken geschreven over mandala’s en cursussen gegeven over dit onderwerp. Nu zorgen zij en Pim regelmatig voor hun kleinkinderen van 14, 11, 10 en 6.

“Zonder kalkaanslag houd je alles makkelijker schoon”

Volgens de badkamerinstallateur

“Mensen laten een nieuwe badkamer plaatsen van vijftien- a twintigduizend euro en vinden dan de uitgave van zo’n 2000 euro voor een AquaCell te veel, vertelde onze badkamerinstallateur vorig jaar.” Pim: “Ongelofelijk, want het is echt een verschil van dag en nacht. Ook ín de kraan. Volgens de installateur gaan mensen na een tijdje klagen dat ze het niet schoon krijgen en dat er dingen kapot gaan. De installateur merkt dat mensen wel een AquaCell willen, maar tegen de prijs aanhikken. Ik kan hen zeggen: als je alle voordelen en besparingen bij elkaar optelt is de keuze snel gemaakt.”

Beter voor het milieu

Belangrijk punt voor Pim en Hannie is dat ze door het ontkalkte water veel minder schoonmaakmiddelen nodig hebben en hun huishouden dus minder vervuilend is. “Je kon poetsen wat je wilde, maar die kalk gaat in allerlei kleine hoekjes zitten. Je krijgt het gewoon niet weg. Je kan dan wel van dat chemische spul gebruiken, maar daar houden wij niet van. Nu wis je alles droog en je bent klaar. Een Aquacell is beter voor het milieu. Zo dragen we bij aan een betere wereld voor onze kleinkinderen.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi