1. Home
  2. Ervaringen
  3. Met de mond vol tanden

“Met de mond vol tanden”

"Hygiëne is - naast vakmanschap - één van de pijlers van onze tandartspraktijk. Hygiëne is niet alleen voor onze patiënten en onszelf uitermate belangrijk, maar ook gaat onze apparatuur langer mee wanneer we het zo schoon mogelijk houden. Storingen door restjes vuil of kalkaanslag zijn zonde van de tijd en het geld. Patiënten afbellen omdat je op de storingsmonteur zit te wachten, getuigt niet van een ideale praktijkvoering."

Drs. Kho (Tandartspraktijk Kho)

Drs. Kho (Tandartspraktijk Kho) Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)

Een wateronthardingsysteem aanschaffen

"Eén van de oorzaken van storingen blijkt vaak het harde water te zijn. Het leek ons dus logisch een wateronthardingsysteem aan te schaffen en dat bracht ons bij Mathijs Dijkstra van Aquacombi. Hij heeft ons eerlijk en duidelijk voorgelicht over kosten, gebruiksgemak en effectiviteit. Hij adviseerde ons ook om direct alle waterleidingen en tappunten in het pand aan het systeem te koppelen. Het kost niets meer, is dezelfde aansluithandeling en het effect is duidelijk: overal ontkalkt, zacht water".

In amper twee uur geïnstalleerd

"Mijn vrouw en ik beschouwen onze tandartspraktijk niet alleen als een dienstverlenende instelling, maar ook als een zakelijke onderneming die op de beste manier moet worden gerund. De keuze voor de AquaCell is er één waarvan we geen spijt hebben. In amper twee uur was de AquaCell waterontharder geïnstalleerd, gewoon onder de kapstok zodat we heel gemakkelijk het zout kunnen bijvullen wanneer dat nodig is. Omdat de AquaCell geen stroom verbruikt, is hij niet storingsgevoelig en de ontharder verbruikt alleen regeneratiezout wanneer het nodig is en dat bespaart geld. Trouwens, dat zout is net als de ontharder een interessante aftrekpost!"

Schade door kalk, onnodige schade

"De aanschaf van de AquaCell betekent bij ons in de praktijk vooral schoonmaakgemak. Draaiende onderdelen zijn kalkvrij, het spoelreservoir is volkomen glad en kalkloos waardoor vuil zich niet meer aan de wand kan hechten. We hebben de ervaring dat schade door kalk, onnodige schade is. Dat wilden we graag aan u doorgeven, omdat we weten dat elke tandartspraktijk de storingsmonteur het liefst zo min mogelijk ziet binnenlopen".

"En ónze storingsmonteur? Die staat met de mond vol tanden als hij voor de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt langskomt en we hem vragen of hij veel werk heeft. We willen geen reclame maken voor onze AquaCell, maar we wilden u ook de tip niet onthouden. Wat u ermee doet, laten wij uiteraard helemaal aan uw eigen verstandige inzicht over. Wij hebben inmiddels een tweede exemplaar privé laten installeren".

Drs. Kho - Tandartspraktijk Kho

Hardinxveld-Giessendam

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi