“Mijn mooie natuurstenen douchevloer gered door de AquaCell waterontharder!”

Het gezin Bellettini vond een prachtig huis in de nieuwe Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Maar Linda stelde al snel vertwijfeld vast dat kalk haar mooie douchevloer dreigde te vernielen. Dankzij een collega ontdekte ze het bestaan van een eigen waterontharder. Haar vloer is gered en hoewel ze het bijna niet durft; ze hoeft niets meer droog te maken.

Linda Bellettini
Linda Bellettini
Utrecht (Utrecht)

Ze is er helemaal gelukkig mee; hun huis in de Utrechtse Vinexwijk Leidsche Rijn. Alleen het kraanwater... Linda Bellettini (36) betrok bijna drie jaar geleden met man en twee jonge kinderen hun nieuwe huis in traditionele stijl. Het gezin kwam uit de omgeving van Haarlem, waar ze ook een nieuwe woning hadden. "Wij zijn allebei niet zulke bedreven klussers, dus een oud huis is dan niet zo’n goed idee. Maar dit huis is in traditionele stijl gebouwd, met een erker, een balkon en een tuin, en de kinderen kunnen hier veilig op straat spelen."

Hier is het water echt hard

Linda vindt dat ze de ideale plek hebben gevonden, op dat water na. "In Haarlem hadden we behoorlijk zacht kraanwater. Hier is het water echt hard, dat merkte ik meteen. De nieuwe waterkoker had binnen twee maanden een dikke kalklaag. Hetzelfde onderin de toiletpot, ondanks allerlei middelen die ik heb geprobeerd. Maar het ergst vond ik mijn natuurstenen douchevloer. Daar trok de kalk gewoon in en je kunt er niet zomaar een agressief middel op gebruiken."

Linda werkt twee dagen per week in het onderwijs. De rest van de tijd opereert ze als onafhankelijk Herbalife consulente. "Zeg maar; een welzijnscoach." Ook haar man Miguel werkt in het onderwijs, als teamleider. Hij is geboren en getogen in Utrecht, dus dat water was hij wel gewend. Maar Linda ging op zoek naar een oplossing.

Het effect van zacht water op eczeem

"Ik herinnerde me dat ik eens bij een collega-consulente lekker water had geproefd en dat ze mij vertelde dat zij een waterontharder had. Ik heb de leverancier daarvan een mailtje om informatie gestuurd, maar niks teruggehoord. Toen ik verder zocht las ik bij een ander – AquaCell dus – iets over het effect van zacht water op eczeem. Nu heb ik daar soms een beetje last van in mijn gezicht, dus dat interesseerde mij. Ook de reviews spraken mij aan. Ik belde ze en we maakten een afspraak voor een demonstratie bij ons thuis."

Wat Linda en haar man nog diezelfde middag deed besluiten om een AquaCell te kopen, was de dertig-dagen-op-proef. "Als het niet beviel kregen we ons geld terug. Maar op de tweede of derde dag voelde ik het al; alsof er crème in het water zit. Zó zacht voelt dat aan! Mijn huid leek ook gladder."

De waterkoker vanzelf schoon geworden

En kort daarna waren de effecten ook echt zichtbaar. Na een maand kon Linda de kalkranden rond de kranen zo met haar nagel wegvegen. De waterkoker is vanzelf schoon geworden met het zachte water. En de natuurstenen douchevloer geeft de eerder opgenomen kalk weer vrij.

"Mijn man maakt de douchewanden niet langer droog. Ik durf dat nog niet zo goed. Doe er toch nog liever even snel een doekje over. Ben wel een beetje een poetsmiep ja, haha! Maar ik zal er wel iets makkelijker in worden. Ik doe tenslotte ook nog maar kwart blokjes in de vaatwasser. En de vaat is schoner dan ooit, zonder doffe randjes!"

Overtuigd door het verhaal van Linda Bellettini?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat