1. Home
  2. Ervaringen
  3. Model-begeleiding van de AquaCell klant, perfecte service!

“Model-begeleiding van de AquaCell klant, perfecte service!”

Accon-AVM-directeur Belastingadvies Arjan Mulders:

Arjan Mulders | Accon-AVM

Arjan Mulders | Accon-AVM Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

"Een model-begeleiding van de AquaCell klant".

“Op een familiebijeenkomst zei mijn broer tegen mij: ‘Ik weet wat moois voor jou: een waterontharder!’ Hij vertelde dat hij er zelf sinds kort een had, nadat hij hem bij andere mensen had gezien. ‘Nou hoef ik nooit meer de badkamer schoon te maken’, beweerde hij.” Eigenlijk had Arjan Mulders (37), directeur Belastingadvies bij accon-avm en kantoorvoorzitter te Bergen op Zoom, nog nooit over een waterontharder nagedacht. Maar de opmerking van zijn broer maakte hem nieuwsgierig. “We houden allebei van innovatieve dingen en misschien was dit dus ook wel wat voor mij. Want eigenlijk was ik de kalkaanslag goed beu en die agressieve schoonmaakmiddelen zijn echt niet fijn voor de voegen.”

Mulders liet er geen gras over groeien. Hij weet dat hij op zijn broer kan vertrouwen en na een snelle google-actie liet hij een verkoper van Aquacombi komen om de AquaCell ontharder aan huis te demonstreren.

“Nou ben ik toevallig ook erg geïnteresseerd in verkooptechniek en klantbenadering. Dus ik heb die man zijn gang laten gaan en hem eens goed geobserveerd. Ik vond het perfect! Hij was assertief en enthousiast, had een goed verhaal en een overtuigende demonstratie. Het kwam allemaal heel plezierig, eerlijk en betrouwbaar over. Ik heb niet geaarzeld en na afloop direct getekend, al is het een relatief kostbaar speeltje.”

Maar dóet het ‘speeltje’ ook wat het doen moet? “Absoluut! Je zág het huis opknappen. Je moet nog steeds wel wat schoonmaken in de badkamer, maar die kalkkringen zijn verleden tijd en je kunt de douche gewoon laten opdrogen. We hebben zelfs de indruk dat oude kalkaanslag langzaam verdwijnt. ‘De boel frist mooi op!’ zei onze schoonmaakster.”

Koffie

Mulders houdt van goede koffie en hij heeft daarom een complex koffie-apparaat. Daar zit een speciaal filter tegen kalk in. Eens in de zoveel tijd moet dat vervangen worden, maar Mulders doet dat niet meer; zijn kraanwater is nu veilig. Net zoals hij de wasmachine nog maar een halve in plaats van een hele dop wasmiddel gunt en in de vaatwasser ook niet meer een hele, maar een halve tablet doet. “Oh, en het water voelt trouwens heerlijk zacht aan.”

Perfecte service

Het bezoek van de AquaCell-verkoper heeft trouwens verderstrekkende gevolgen gehad. Mulders vond de klantbenadering met digitale ondersteuning vanuit het bedrijf zó interessant dat hij zich in Joure, waar Aquacombi gevestigd is, met een aantal collega’s liet voorlichten over die benadering en de filosofie erachter. “Wij zijn zelf bezig met het doorontwikkelen van een aantal producten en we vinden de filosofie van Aquacombi erg interessant. Daar hebben we echt iets van opgestoken.”

Als aanstekelijk voorbeeld noemt hij het snelle handelen van de verkoper tijdens de demonstratie van de ontharder bij hem thuis. “Er moet vanaf de ontharder een kleine overloop naar het riool gemaakt worden. Ik heb nog oude stenen rioolbuizen. Die zijn kwetsbaar en ik had geen zin in brokken. De verkoper dook gelijk de kelder in, maakte een paar foto’s en mailde die naar de monteur met de vraag of die daar een risico in zag. De monteur mailde prompt terug dat het geen enkel probleem was. Klasse!”

Maar het mooiste voorbeeld van goede service en snel handelen moest nog komen. “Als een AquaCellbezitter een nieuwe klant aanbrengt, dan krijgt die een waardebon voor gratis zoutblokken. Je hebt zout nodig om je ontharder eens in de zoveel tijd te laten regenereren: zichzelf reinigen. Dus toen die verkoper de deur uit was, belde ik mijn broer om te melden dat hij zo’n bon kon verwachten. Waarop hij zegt dat hij hem al binnen had op zijn smartphone!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi