1. Home
  2. Ervaringen
  3. Onthardingsinstallatie: vraagt nauwelijks ruimte, meer dan een koffertje is het niet

“Onthardingsinstallatie: vraagt nauwelijks ruimte, meer dan een koffertje is het niet”

"Mijn vrouw is bij ons degene die het allemaal uitkient; hoe het beter, milieuvriendelijker, gezonder kan. Ja, daar past die waterontharder ook in, vind ik. Maar dat had zíj dus bedacht". Rens Wijngaarden, directeur van Kind&Motoriek, is een succesvolle ondernemer in Houten. Hij schaft zich alleen iets aan nadat hij het goed tegen het licht heeft gehouden en er dan tevreden over is.

Rens Wijngaarden

Rens Wijngaarden Houten (Utrecht)

AquaCell compact, betrouwbaar, zuinig

"We móesten wel iets hoor. We hebben een douche-stoomcabine en een jacuzzibad. Die liepen steeds vast. Volgens de installateur vanwege kalkaanslag. Het water hier schijnt nogal hard te zijn*. Toen heb ik alle mogelijke onthardingssystemen gegoogeld en AquaCell kwam er heel goed uit. Compact, betrouwbaar, zuinig. Ik heb die adviseur gevraagd om langs te komen. Zijn presentatie was overtuigend. Geen flauwe verkooppraatjes, maar een duidelijk verhaal. Voor de zekerheid ook nog even zijn toeleverancier doorgelicht. Ziet er, zakelijk beschouwd, allemaal degelijk en fatsoenlijk uit. Toen was de keus niet moeilijk meer".

De AquaCell onthardingsinstallatie staat in de aanbouw, bij andere apparatuur. "Het vraagt nauwelijks ruimte; meer dan een koffertje is het niet. Eigenlijk is het dat ook. Als je zou verhuizen koppel je het zo los en neem je het mee naar je nieuwe huis".

De AquaCell onthardingsinstallatie een heel goede investering

"De problemen met de stoomcabine en de jacuzzi zijn verleden tijd. Dus alleen al voor het behoud van je apparatuur vind ik de AquaCell onthardingsinstallatie een heel goede investering. Maar zacht water is ook heel prettig. Het voelt een beetje crèmig. En je gebruikt duidelijk minder shampoo. Eén keer hadden we niet in de gaten dat het zout op was - het apparaat verbruikt geen stroom, maar wel zout - en dat voelde je direct onder de douche!"

Rens heeft nog zitten piekeren hoe je de AquaCell via een gemeentelijke subsidie of zo iets voor heel veel meer mensen interessant zou kunnen maken. "Maar de winst voor de gemeente zelf is natuurlijk niet zo duidelijk". Het bewijst wel dat ondernemer Rens van Wijngaarden ook een ongevraagd ambassadeur is. "Ja, maar daar doe ik ook niet moeilijk over. Ik ben gewoon overtuigd van de kracht van dit product. Ik heb zo'n vermoeden dat mijn ouders er binnenkort ook een aanschaffen".

Hardheid 5 waterontharder aan te raden

* In Houten heeft het water een hardheid van gemiddeld 12,5. Dat is erg hoog. De meest extreme waterhardheid in Nederland komt in Gelderse gemeenten voor en ligt rond de 15. Boven een hardheid van 5 wordt waterontharding voor waterverwerkende apparatuur als vaatwassers aangeraden.

Een referentie aanvragen in uw regio? Bel naar 088 - 98 99 100.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi