“Paulien Wagteveld in Utrecht: 5 jaar een AquaCell waterontharder met service en garantie”

Ik ben Paulien en ik woon hier samen met mijn man, al zes jaar. We komen uit een huis en we zijn op een boot gaan wonen.

Paulien Wagteveld
Paulien Wagteveld
Utrecht (Utrecht)

Ik denk dat de AquaCell waterontharder hier nu al vijf jaar staat. Het is heel erg handig omdat je minder waspoeder nodig hebt om je was te doen, dat bespaart ook. Daarbij gaan je machines langer mee.

Garantie verlengen?

Wij hebben de garantie heel erg belangrijk gevonden. Het is belangrijk dat het bedrijf de problemen kan oplossen als er iets stuk gaat, of als dingen niet lopen.

De vraag of we de garantie op de AquaCell weer met vijf jaar moesten verlengen, daar hebben we wel even over nagedacht. Doen we het, of doen we het niet? Daar hebben we toch niet heel lang over na hoeven denken. Ik vind het toch belangrijk om te doen. Hij staat er nu al langer en het risico dat er iet mee gaat gebeuren wordt natuurlijk ook grotere naar mate de AquaCell ouder wordt.

Ik ben nog steeds heel erg tevreden met mijn aanschaf van de AquaCell. Ik ben er heel erg blij mee. En, ik kan ook wel zeggen dat -wanneer mensen mij vragen: wat vind je ervan?- dat ik hem echt kan aanraden.

Maar, dat kan ik alleen op basis van mijn eigen ervaring zeggen en ik ben er heel erg blij mee.

Zelf de kracht van zacht ervaren?

Offerte aanvragen