1. Home
  2. Ervaringen
  3. Pleziermomenten met mijn AquaCell: Oplossing voor kalkaanslag

“Pleziermomenten met mijn AquaCell: Oplossing voor kalkaanslag”

Mike: Pleziermomenten met mijn AquaCell.

Mike Tagage

Mike Tagage Herkenbosch (Limburg)

"Agressieve schoonmaakmiddelen tasten uiteindelijk toch het glazuur van je sanitairtegels aan," meent Mike Tagage. Dus toen hij een nieuwe woning zou betrekken, wilde Mike een elegante en afdoende oplossing voor het probleem van kalkaanslag. "Het is natuurlijk niet alleen de ergernis van de douche, maar kalk betekent ook extra slijtage aan je apparaten, zoals de wasmachine, de vaatwasser en het koffiezetapparaat."

Op internet werd hem snel duidelijk in welke richting hij die oplossing moest zoeken. "Ik heb iets over magneten gezien; dat leek me zó onwaarschijnlijk dat ik me er verder niet mee bezig heb gehouden. Maar bij de website van AquaCell had ik direct een heel plezierig gevoel; verzorgde pagina's, transparante informatie. Ik vond bovendien positieve ervaringen van gebruikers. Dus ik heb die firma gebeld om nog wat meer te weten te komen."

AquaCell komt afspraken na

De firma mocht van Mike langskomen in zijn nieuwe woning in Herkenbosch, Limburg, en daar advies en toelichting geven. "Ze waren uiterst correct aan de telefoon en ook hier bij mij thuis. Het zijn bovendien mensen die zich stipt aan hun beloften en afspraken houden. Daar houd ik van."

De adviseur mat ter plekke de hardheid van het water - ruim elf en dat is behoorlijk hard - en ging op zoek naar een handige plek om de ontharder te plaatsen. "Die is weliswaar niet groter dan een reistas, maar ik heb een heel krappe meterkast, dus daar past-ie niet." Uiteindelijk werd het een hoekje vlak bij de meterkast. Hij staat er onopvallend, maar wel zichtbaar en daarom wil het bezoek van Mike nog wel eens vragen: "Hé, wat heb je daar nou?" Dat legt hij dan graag uit en dan ziet hij mensen denken: "Oh, dat zou ik ook wel willen..."

Waterontharder geld meer dan waard

Mike denkt dat de prijs mensen nog kan weerhouden. "Maar het is een goede investering en ik vind 't dat geld dubbel en dwars waard. Als je dat bedrag nou even niet vrij hebt, dan zou je het apparaat eigenlijk in huurkoop moeten kunnen nemen. Dat is mijn advies aan de directie van AquaCell." Mike heeft nóg een advies; het bedrijf mag van hem wel wat meer met zijn servicekwaliteiten pronken. "Na de installatie werd ik door de directeur gebeld of alles naar mijn zin was geïnstalleerd en of ik tevreden was. Waar kom je dat nog tegen?"

Of hij tevreden is? "Ik heb een prima aankoop gedaan; daar ben ik me dagelijks van bewust. Ik ben verlost van die kalkaanslag in de douche; ik hoef hem niet droog te maken en ik heb geen agressieve middelen nodig. Het water smáákt veel lekkerder en ik weet zeker dat mijn apparaten langer meegaan."

In de keuken van Mike staat een intelligent koffiezetapparaat. Eens in de zoveel tijd komt het met de boodschap 'Ik moet ontkalkt worden'. Mike: "Ik zeg dan: 'Jij snapt het niet, het is helemaal niet nodig.' Dat is een van mijn pleziermomenten."

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi