1. Home
  2. Ervaringen
  3. Review AquaCell eigenaar Zwolle 2009

“Review AquaCell eigenaar Zwolle 2009”

6-12-2009 - Een interview met de heer Rouwenhorst uit Zwolle. Hij vertelt over zijn ervaringen met de AquaCell waterontharder en zacht water. Minder poetsen, geen kalkaanslag meer, en de kinderen kunnen weer regelmatig in bad zonder dat eczeemklachten verergeren.

Fam. Rouwenhorst

Fam. Rouwenhorst Zwolle (Overijssel)

“Het begrip hard water dat kennen we in Zwolle zeker wel. Iedereen die het erover heeft zegt altijd ja ja, het is altijd maar weer die kranen poetsen, altijd maar weer blijven er rondom die kranen gewoon kringen liggen. Dat ben je met een AquaCell waterontharder gewoon kwijt. Dat hebben we namelijk niet meer.“

We hebben de AquaCell geplaatst in in het keukenkastje zodat je er makkelijk bij kunt om de zoutblokken te vervangen. Haal het deksel van de AquaCell naar voren om de zoutblokken te vervangen. Deze plek was de meest praktische oplossing omdat het recht achter de meterkast zit waar het water binnenkomt.

Onze zoon Lucas heeft toch de eerste anderhalf jaar wel wat een geïrriteerde huid gehad met wat eczeemplekjes. Sinds we in het nieuwe huis wonen met de AquaCell heeft hij toch duidelijk minder klachten.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi