1. Home
  2. Ervaringen
  3. Water ontharden goede keus voor familie Slager

“Water ontharden goede keus voor familie Slager”

Lucas Slager

Lucas Slager Rouveen (Overijssel)

“Geen extra gepoets meer in onze nieuwe badkamer dankzij ontharden water”

Met eigen handen heeft hij het huis waarin hij samen met zijn vrouw Wilma woont neergezet. Dan ben je er extra zuinig op, net als op de apparatuur die erin staat. En dus koos Lucas Slager (26) samen met zijn echtgenote (24) voor de aanschaf van een waterontharder toen bleek dat de fonkelnieuwe badkamer binnen een mum van tijd onder de kalk zat. Dat vele poetsen was het tweetal uit Rouveen – met een kleintje op komst – snel zat, dus het water ontharden was de enige optie.

Timmerman Lucas Slager: “Die badkamer was ons een doorn in het oog.” Dat wil je natuurlijk niet. Net een nieuw huis en je bad, douche, toilet en wastafel telkens onder de kalkaanslag. “Mijn vrouw had al eens van een waterontharder gehoord en had er sowieso wel oren naar. Toen de badkamer er zo uit kwam te zien, besloten we op onderzoek uit te gaan. Er zat echt een waas op de wastafel enzo.”

Op internet raadpleegde het echtpaar uit Rouveen websites van verschillende aanbieders. “We vergeleken de prijzen, maar doken ook dieper in de materie.” Uiteindelijk werden offertes aangevraagd. “Toen ging het opeens snel. AquaCell reageerde razendsnel en kwam met relevante informatie en een reële prijs.” Het echtpaar koos voor AquaCell.

Water ontharden

Water ontharden was geen slechte keus, want nu de waterontharder een aantal maanden in het nieuwbouwhuis van de twee aanstaande ouders staat, ontdekken ze steeds meer voordelen. Allereerst heeft het apparaat – dat geen stroom verbruikt en toch permanent werkt – er inderdaad voor gezorgd dat de badkamer er weer als nieuw uitziet. “Het scheelt aanzienlijk poetswerk.” Daarnaast ervaart de familie Slager ook ander voordeel van water ontharden onder de douche. “Het stond al wel in de informatie op internet, maar voor mij geldt dan: eerst zien en dan geloven”, vertelt Lucas Slager, “maar het is echt zo: water ontharden scheelt zeep en shampoo. En de huid van mijn vrouw is veel zachter. Die van mij trouwens ook, prettig als je dagelijks als timmerman met je handen bezig bent.”

Op de achtergrond laat vrouw Wilma weten dat er nog meer voordelen zijn. Lucas beaamt dat. “Ook in de keuken zien we voordelen van het ontharden van water. Voor de vaatwasser gebruiken we niet meer van die 3-in-1-tabletten, maar kunnen we volstaan met poeder. En die voorraad krijgen we maar niet op”, lacht hij. “Toch wordt het allemaal goed schoon.” Na even nadenken weet hij nog wel een voordeel te noemen. “Onze waterkoker hebben we sinds we zijn begonnen met het ontharden van het water niet meer hoeven schoon te maken en ook ons nieuwe koffiezetapparaat hebben we niet meer hoeven te ontkalken. Nee, wij zijn dik tevreden, water ontharden met de AquaCell is een aanrader!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi