1. Home
  2. Ervaringen
  3. Wij kozen voor AquaCell vanwege kwaliteit en top-service

“Wij kozen voor AquaCell vanwege kwaliteit en top-service”

Toen ze eenmaal de geneugten en voordelen van het zachte water van hun AquaCell hadden ervaren, vroegen Frans en Marga zich af waarom ze zo lang met de aanschaf gewacht hadden. Ze houden immers van zuiver water en hechten aan kwaliteitsspullen.

Marga van Dijck en Frans Meulendijks

Marga van Dijck en Frans Meulendijks Eindhoven (Noord-Brabant)

“Als je ouder wordt ontdek je dat comfort en kwaliteit steeds belangrijker worden. Dat geldt voor onszelf, maar ik zie het ook om me heen.” Frans Meulendijks en Marga van Dijck in Eindhoven zijn van die ‘iets oudere’ mensen. Pas begin 2018 zijn ze tot de aanschaf van een AquaCell overgegaan. “Dat hadden we dus véél eerder moeten doen”, stelt Frans vast. Temeer daar het paar zich omringd heeft met andere comfort-apparatuur, zoals een Spa-toilet en twee Venta luchtwassers, die fijner werken met zacht water.

Alsof je met lotion doucht

“Het effect van de AquaCell was onmiddellijk merkbaar”, zeggen ze: “Tijdens douchen of je handen en gezicht wassen ervaar je ‘ander’ water; het voelt prettiger. Als een bodylotion op je huid. Het voelt niet alleen fijner aan, het probleem van een droge huid verdwijnt ook. En natuurlijk is daar het voordeel van ontkalkt water voor de reiniging, met de helft van de zeep. Ontkalken van de wasmachine, de vaatwasser en de espressomachine is niet meer nodig. Een zorg minder, een mooie besparing én beter voor het milieu.”

Voorheen woonde het paar in een Finse houten bungalow. Daar stookten ze een houtkachel voor de verwarming, wat onvermijdelijk tot fijnstof in de woonruimte leidt. Om dat euvel te tackelen schaften ze twee Venta luchtreinigers aan. “Die wassen de lucht met water en reguleren de luchtvochtigheid. Ook in onze nieuwe woonsituatie – we hebben nu een appartement in Eindhoven – hebben we ze weer geïnstalleerd. Sinds de AquaCell merken we dat die apparaten minder snel vervuilen en ze hoeven ook niet meer ontkalkt te worden.”

We kozen voor betrouwbaar en zorgenvrij

Het mag misschien lang geduurd hebben voor Frans en Marga tot een waterontharder besloten, over de vraag ‘welke dan?’ hoefden ze niet lang na te denken. Frans: “Naast comfort en kwaliteit telt voor ons dat een apparaat zorgenvrij moet zijn; je moet er geen omkijken naar hebben. De AquaCell is lekker klein – hij past prima in onze standaard meterkast – hij heeft geen stroom nodig en het ‘onderhoud’ is beperkt tot enkele keren per jaar nieuwe zoutblokken plaatsen. Zo simpel is dat.”

Opmerkelijk dat iemand die zijn leven lang al met ICT bezig is vervolgens kiest voor een apparaat dat puur mechanisch werkt. Frans: “Als je je verdiept in de betrouwbare werking en als je de gebruikerservaringen leest, dan kun je niet anders dan vaststellen dat de AquaCell de slimste keuze is. Hij zit weliswaar qua prijs in het topsegment maar daar staat tegenover dat je geen dure filters nodig hebt die regelmatig vervangen moeten worden. Of dat je vastzit aan een prijzig onderhoudscontract.”

Hun service is echt excellent

Waar Frans en Marga ook gevoelig voor zijn: de instelling en presentatie van leverancier Aquacombi. Aquacombi is niet alleen helder in zijn voorlichting en voorkomend in het contact, maar hun service is excellent. “Wij hadden kort na de installatie van onze AquaCell een kleine lekkage in een koppeling. We belden, maar het was weekend en er was geen eigen monteur beschikbaar. We mochten direct een lokale loodgieter inschakelen en de rekening naar Aquacombi laten sturen. Best een dure grap, dat snap je, maar zonder enige discussie van hun kant. Kijk: dát vind ik top-service!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi