Prijs inclusief installatie

Wat zijn de kosten van een AquaCell® waterontharder inclusief installatie

De prijs van de AquaCell waterontharder is iets meer dan tweeduizend euro. Hierbij inbegrepen is:

De totale kosten voor het aanschaffen én onderhouden van een AquaCell waterontharder zijn vooral afhankelijk van de volgende drie factoren:

  • Installatiemogelijkheden
  • Waterhardheid (op uw adres)
  • Waterverbruik (op basis van uw gezinssamenstelling)

Wanneer u hier een aanvraag doet dan ontvangt u direct een prijsindicatie voor uw eigen situatie. We reken op basis van uw postcode en huisnummer zelfs meteen een terugverdientijd voor u uit. Dit doen we aan de hand van verschillende wetenschappelijke onderzoeken en de waterhardheid die bij ons bekend is.

De installatiemogelijkheden kunnen op uw verzoek ter plekke geïnventariseerd worden op een later moment, maar we zullen in de aanvraag ook meteen een indicatie afgeven hiervoor.

Wilt u in algemene zin zien wat een AquaCell waterontharder oplevert? Dat kunt u hier vinden. Of leest u misschien graag wat andere mensen vinden van de investering die ze deden in hun AquaCell? Hier leest u hun ervaringen.

Alle verzoeken aan ons adres zijn uiteraard volledig vrijblijvend. Deze gegevens worden in overeenstemming met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) uitsluitend gebruikt om u te informeren en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

 

*) De garantie is volledig en zonder kosten in de eerste vijf jaren na aanschaf. Voorrijkosten, onderdelen en werkloon zijn namelijk gedekt. Bij een calamiteit zijn we indien nodig binnen 24 uur ter plekke. U kunt deze garantie vanaf het zesde jaar verlengen.

Wij scoren een 9.8 op een
totaal van 1710 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Kiyoh.nl