1. Home
  2. Ervaringen
  3. Als we verhuizen, nemen we de AquaCell zeker mee!

“Als we verhuizen, nemen we de AquaCell zeker mee!”

21 juli 2011. Voor Ina van den Berg (50) en Henk Omvlee (57) uit Hardenberg een historische datum. Op die dag werd de AquaCell-waterontharder namelijk in hun huis geïnstalleerd. “Sindsdien hebben we geen kalk meer in huis. En dat is heerlijk”, vertelt Ina enthousiast.

Ina van den Berg & Henk Omvlee

Ina van den Berg & Henk Omvlee Hardenberg (Overijssel)

Het stel woonde al een aantal jaren samen in Hardenberg. In de zomer van 2011 moest het er maar eens van komen: de badkamer en de keuken in hun huis werd vernieuwd. “Henk had het al vaker over een waterontharder gehad. We hebben in Hardenberg namelijk behoorlijk hard water en dat zorgde voor veel irritatie door aanslag.” De nieuwe keuken en badkamer waren een goede motivatie om ook op zoek te gaan naar een oplossing van het kalkprobleem. “We gingen toch al verbouwen.”

We hebben geen kalk meer in huis

Voor Ina van den Berg staat één pluspunt na de installatie van de waterontharder bovenaan. “We hebben geen kalk meer in huis. Daar hadden we veel last van: met name de aanslag in bijvoorbeeld de badkamer was erg vervelend. Dat wilden we toen we de nieuwe badkamer installeerden natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Als je iets nieuws koopt, wil je dat ook mooi houden.”

“Henk is op internet gaan zoeken”, vertelt Ina. “Het verhaal dat we aantroffen op de website van de AquaCell-waterontharder sprak ons aan.” AquaCell is de waterontharder die de Friese firma Aquacombi in Nederland op de markt brengt. Het is een apparaat dat op een unieke manier werkt. Zo verbruikt de AquaCell bijvoorbeeld geen stroom.

Schoonmaken een stuk gemakkelijker

“Het verhaal over de AquaCell klonk niet alleen goed, het klopt ook nog”, kan Ina van den Berg na zoveel jaren wel constateren. “Het schoonmaken gaat een stuk gemakkelijker. En dat is fijn!” Zeker ook omdat zowel Henk als Ina kampt met fysiek ongemak, waardoor werkzaamheden als boenen en poetsen niet vanzelf gaan.

Gaandeweg de tijd heeft het tweetal nog meer voordelen ontdekt. “Het douchen is ook lekkerder. Het zeept beter, terwijl je minder zeep hoeft te gebruiken. En onze huid ziet er goed uit.”

Water smaakt zachter en zoetig, lekker

“En”, gaat ze nog even verder, “het water is ook lekkerder om te drinken. Je merkt duidelijk een smaakverschil, al kun je dat moeilijk met woorden omschrijven. Het smaakt zachter en zoetig, lekker. Ook de koffie smaakt ons beter – en niet alleen onszelf, maar ook gasten vertellen ons regelmatig dat de koffie zo lekker zacht smaakt.”

“Eén ding weet ik zeker: mochten we nog een keer gaan verhuizen, dan gaat de AquaCell zeker mee”, verzekert Ina. Dat zal prima kunnen, want het compacte apparaat is altijd wel ergens in een woning in te passen. Bij veel klanten staat de waterontharder in de meterkast. Samen met haar partner Henk is ze ook regelmatig actief als ambassadeur van het product. “We hebben al een aantal keren mensen over de vloer gehad, die graag wilden weten hoe het apparaat functioneert en bevalt. Ik weet natuurlijk niet of ons verhaal ze heeft overtuigd, want mensen hikken nog wel eens tegen de aanschafprijs aan. Toch vind ik het de investering meer dan waard. Bovendien: we gebruiken een stuk minder zout dan door AquaCombi werd berekend, dus daar besparen we weer op!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi