Anja en Willem Romijn uit Doetinchem hoeven de douchekop niet meer te ontkalken

Ik ben Willem Romijn en ik woon in Doetinchem, samen met Anja en we wonen hier nu ondertussen negen jaar. Nou, toen we hier kwamen wonen hebben we een grote verbouwing gehad met veel sanitair en toen hebben we gezegd dat we dan die waterontharder erop wilden hebben. Dat is toen gebeurd. Er is een AquaCell waterontharder geïnstalleerd.

Anja en Willem Romijn
Anja en Willem Romijn
Doetinchem (Gelderland)

Je merkt aan je wastafel dat die glad wordt en niet langer ruw. Datzelfde geldt voor de kranen, de glazen douchewand, de glazen douchedeur. In het dagelijkse gebruik bewijst deze waterontharder -in deze streek van Doutinchem waar het water behoorlijk hard is- precies wat hij beloofd. Dus dat gaat gewoon heel goed.

Een tijdje geleden moest hier een filter ingebouwd worden. Je kunt na een half jaar ook wel zien dat zo'n filter zijn werk doet, en best nog wel veel rommel uit het water haalt. Maar, dat filter werd dus geplaatst en toen hadden we nog lekkage achteraf.

Het was niet veel, het druppelde maar de kelder werd er nat van. Dat is door AquaCell goed vervangen en de wijze waarop we toen te woord zijn gestaan en de wijze waarop het verholpen is, daar zijn we heel tevreden mee.

Ik ben Anja Veenstra en ik woon in Doetinchem samen met Willem. Bij zacht water denk ik meteen aan het schoonmaken. Alles wordt gewoon minder vuil vind ik. De wasmachine blijft goed, en de vaatwasser maar dat merk je niet zo. De badkamer. Dat is gewoon fantastisch. De kranen hoef je niet te ontkalken, het vuil hecht niet meer zo. Ik vind het gewoon super...

Overtuigd door het verhaal van Anja en Willem Romijn?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat